tamam kanka denerim eywallah <3genel olarak mantığını anlatim youtubeden vb.net siteye veri verme diye arat sağa web browser koy ordan hesabını girip otomatik abone olur
milattan kalma sistem çalışmıyor artıkgenel olarak mantığını anlatim youtubeden vb.net siteye veri verme diye arat sağa web browser koy ordan hesabını girip otomatik abone olur
kardeşim 3-5 nedir burda bende para kazanmaya calısıyorum iş güc yok beş kuruş yok cebimde burda iş ögrenmeye calısıyorum yani ben burda hayrına acık kaynak istedim yani hayrina veremiyorsan mesajını kaldirabilrsin teşekkürlermilattan kalma sistem çalışmıyor artıkvb.net in webbrowseri çöp olduğu için o şekilde yapamazsın başka yolları var
Post automatically merged:
Sanırım şöyle bir şey istiyorsunuz haliyle piyasadada böyle açık kaynak kodu paylaşan yok atarsan 3-5 bişey yollarız source kodu+ zili açtığında geçiş istersen o şekildede verebilirim
https://giphy.com/dBgZxLazrNwLDH30Ws
kardeşim 3-5 nedir burda bende para kazanmaya calısıyorum iş güc yok beş kuruş yok cebimde burda iş ögrenmeye calısıyorum yani ben burda hayrına acık kaynak istedim yani hayrina veremiyorsan mesajını kaldirabilrsin teşekkürler
tamam lan tamam özelden yolluyorum source kodu + farklı bi reklam geçme sistemini, sen geliştirirsin veya değiştirirsin o sana kalmış
kardeşim 3-5 nedir burda bende para kazanmaya calısıyorum iş güc yok beş kuruş yok cebimde burda iş ögrenmeye calısıyorum yani ben burda hayrına acık kaynak istedim yani hayrina veremiyorsan mesajını kaldirabilrsin teşekkürler
ala ala hic aklıma gelmedi ya kardeşim eyw <3bildiğim kadarıyla kendin kodlaman gerek
çalıştı dimi verdiğim program ?ala ala hic aklıma gelmedi ya kardeşim eyw <3
mrb ya bunu özelden anlatırmısınmilattan kalma sistem çalışmıyor artıkvb.net in webbrowseri çöp olduğu için o şekilde yapamazsın başka yolları var
Sanırım şöyle bir şey istiyorsunuz haliyle piyasadada böyle açık kaynak kodu paylaşan yok atarsan 3-5 bişey yollarız source kodu+ zili açtığında geçiş istersen o şekildede verebilirim
https://giphy.com/dBgZxLazrNwLDH30Ws
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?