Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikte taahütsüz olması çok iyi bir şey bunu göz önüne alıp taahütün bitince deneyebilirsin bir de türktelekom altyapılarını kullanıyorlar diye biliyorum ama türktelekomdan farklı bir hizmet sunuyorlar bana göre güzel bir sıkıntısını görmedim eğer oturduğun yerde de altyapısı varsa kesinlikle geçiş yapmanı öneririm memnun kalmazsan direk iptal edebiliyorsun hiçbir ücret ödemeden.
Geçip geçmediğini bilemiyorum da geçecek arkadaşlar için bir bilgi vermek isterim, benim düşünceme göre bulunduğunuz yerde TurkNet'in GigaFiber hizmeti yoksa geçilmez. TurkNet geçenlerde zam yapmayacağız sözünü tutmadı ve zam yaptı. Üstüne de bilmem kaç fiyatını peşin öderseniz de zamdan etkilenmiyorsunuz şeklinde de açıklama yaptı zam yapıp ki dalgalı ekonomide kimse fiyatı peşin ödemek zorunda da değil. 3 ay önceki 180 TL ile 3 ay sonraki 180 TL birbirine denk gelmiyor. Diyelim ki TurkNet'in GigaFiber hizmetinden de memnun kalmadınız, taahhütname sözleşmesi bulunmuyor TurkNet'te. Farklı bir ISS'ye geçiş yapabilirsiniz. Konu kilit.