Süper Üye
Şuan çalışmıyor açarsan büyük ihtimal ban yiyeceksinhemen indirim denim kral eline saglik
Şuan çalışmıyor açarsan büyük ihtimal ban yiyeceksinhemen indirim denim kral eline saglik
En son gelen güncellemeden önce çalışıyordu güncellemeden sonra güncellenmemiş olabilir isteyen deneyebilir şuanda hilesiz oynuyorum daha zevkli oluyorEğer öyleyse detected başlığı yazılması iyi olur
Dün gece indirip denedim ama çalışmadı bugün deneyecektim ki ban riski olduğunu duydum o yüzden denemedim. Hala deneyip çalışan biri varsa alıntılasın mesajı.En son gelen güncellemeden önce çalışıyordu güncellemeden sonra güncellenmemiş olabilir isteyen deneyebilir şuanda hilesiz oynuyorum daha zevkli oluyor
Sağlam bro oynaması zevklioyun guzelmı bari![]()
Deneyen var mı çalışıyor mu hile?Sağlam bro oynaması zevkli
Dostum hile güncellenmedi betadan çıkana kadar oyun güncellenmez boşa bekleme çalışmaz yaniDeneyen var mı çalışıyor mu hile?
Yapacak bir şey yok o zaman bekleyecezDostum hile güncellenmedi betadan çıkana kadar oyun güncellenmez boşa bekleme çalışmaz yani
yesSupporting every windows versions
always risk m8is this hack safe or not, any id banning issue?
Evet güncellenmesi gerekiyorBir deneyim dedim hileyi çalışmıyor güncellenmesi gerekli sanırım