Venom 2 Korona Sebebiyle Ertelendi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Tom Hardy'nin başrolünde yer aldığı Venom 2'nin isminin "Venom: Let There Be Carnage" olacağı duyuruldu. Ancak 2 Ekim'de vizyona geleceği açıklanan film, 25 Haziran 2021'e kaydırıldı. Andy Serkis'in yönettiği devam filminin kadrosunda Woody Harrelson, Michelle Williams, Reid Scott ve Naomie Harris de yer alıyor.

Ekli dosyayı görüntüle 38551

Sony, böylece 2020 programını neredeyse boşaltmış oldu. Daha önce Jared Leto'lu Morbius'u 19 Mart 2021'e, Ghostbusters: Afterlife'ı 5 Mart 2021'e ve Tom Holland'lı Uncharted'ı ise 8 Ekim 2021'e almıştı. Stüdyo ayrıca animesi oldukça beğenilen One-Punch Man'i oyuncularla sinemaya uyarlayacağını da açıkladı. Venom'la bilinen Scott Rosenberg and Jeff Pinkner senaryosunu kaleme alacak.

Venom 2 filmi senaryosuyla ilgili şimdilik çok az şey paylaşıldı. Ortaya herhangi bir teaser veya tanıtım posteri de henüz çıkmadığı için şimdilik tüm söylentiler birer teoriden ibaret. Ancak alınan bazı bilgiler Ravencroft’un Venom 2’de önemli bir faktör olacağını belirtiyor. Bu, Cletus Kasady’nin meşhur kurumla olan yakın bağları göz önüne alındığında daha da mantıklı gözüküyor. Bilindiği üzere Carnage olarak izleyeceğimiz ve Woody Harrelson tarafından canlandırılan Cletus Kasady karakteri ikinci filmin ana kötülerinden biri olacak.
Bu covid19 çok şeyi öteletcek gibiya hayırlısı

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Sabredelim bakalım. Ama carnage 'i oynayan woody harrelson olunca işin kalitesi biraz daha artıyor

Onaylı Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
1. filmi izlemedim sizce izlemelimiyim önerirmisiniz

Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
ilk filmi beğenmemiştim bu haber beni çok üzmedi

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
ilk filmine bayılmıştım keşke cabul gelse sabırsızlandık

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Güzel filmdi ikinci filmin ertelenmesi kötü oldu.

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Ilk filmk buyuk heycanla izlemistim ama ertwlenmesi biraz tabiki uzdu ama once saglik kardeism degilmi

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
İlk filmini de hiç beğenmemiştim onun yerine Upragade filmizlerseniz daha mutlu olursunuz.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
tom holland'ı bu filme dahil etmek nedir ya... 42 yaşındaki tom hardy ile 20 yaşındaki bu çocuk mu dövüşecek şimdi. tobey maguire veya andrew garfield olsaydı bu filmde spider-man olarak en azından hayranlarını memnun ederdiniz. spider-man evreninin içine en iyi bu kadar edilebilirdi. neyse en azından bilet paramız cebimizde kaldı...

Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
ilki güzeldi ama bunu izlemedim

Hayallerde yaşanabilseydi güzeldi
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Cok filmin ertlenmesi gibi buda ertlendi beklenen biseydi

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
This movie will be very good, it will be one of the top box office and ticket sales, I can't wait to see this movie.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...