27 Ocak 2024 #1 GenXLL ⭐⭐⭐⭐⭐ Seçkin Üye Katılım 16 Tem 2019 Mesajlar 305 Çözümler 22 Tepki puanı 233 Ödüller 6 6 HİZMET YILI Oyunu 60 saat oynadım eğlenceli bir oyun ama yeteri kadar güncelleme alamadığı için pek fazla ilgi görmüyor. Bir de hilesi olsa tadından yenmez diye düşünüyorum wallhack bile yeter. Değerli memoryhackers yöneticilerine duyurulur.. Oyunun steam linki:
Oyunu 60 saat oynadım eğlenceli bir oyun ama yeteri kadar güncelleme alamadığı için pek fazla ilgi görmüyor. Bir de hilesi olsa tadından yenmez diye düşünüyorum wallhack bile yeter. Değerli memoryhackers yöneticilerine duyurulur.. Oyunun steam linki:
Çözüm #Bukle 27 Ocak 2024 Merhaba, Verdun oyunu için hile gelir mi? Sorusuna maalesef cevap veremiyoruz. Gelirse duyurusu yapılır. İyi forumlar.
Merhaba, Verdun oyunu için hile gelir mi? Sorusuna maalesef cevap veremiyoruz. Gelirse duyurusu yapılır. İyi forumlar.
27 Ocak 2024 #2 cemotemha Onaylı Üye Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 134 Tepki puanı 4 Ödüller 1 Yaş 27 2 HİZMET YILI battlefiled 1 e çok benziyor bu oyuunu bence hile gelirse oynanır bu oyun güzelmiş hocam Oyla 0 Olumsuz oyla
27 Ocak 2024 #3 cptcookw C Üye Katılım 12 Ocak 2024 Mesajlar 41 Tepki puanı 4 Yaş 21 2 HİZMET YILI oyun güzelmi Oyla 0 Olumsuz oyla
27 Ocak 2024 Moderatör #4 #Bukle ɪᴛ ᴅᴏᴇsɴ'ᴛ ᴄᴏɴᴄᴇʀɴ ʏᴏᴜ ᴀᴛ ᴀʟʟ. Süper Moderator Katılım 5 May 2022 Mesajlar 1,297 Çözümler 318 Tepki puanı 499 Ödüller 9 Sosyal 4 HİZMET YILI Merhaba, Verdun oyunu için hile gelir mi? Sorusuna maalesef cevap veremiyoruz. Gelirse duyurusu yapılır. İyi forumlar. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Merhaba, Verdun oyunu için hile gelir mi? Sorusuna maalesef cevap veremiyoruz. Gelirse duyurusu yapılır. İyi forumlar.