Çözüldü Veriler alınıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar bıktım artık şu sorundan ya veriler alınıyor diyor ve bu kadar bıktım ya yardım edin bize

Çözüm
kardeşim önce loaderde x onayını yaptıktan sonra hilesini istediğin oyunu yükle diceksin veriler alınıyor ekranında hiç kapatma veya alta alma orda bekle 10 15 saniye sonra oyun bekleniyor der zaten oyuna giriş yapınca otomatik kapanır oynarsın böyle bi sorun ile karşılaşmamıştım.
csgosupreme
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
senin pcde sıkıntı var veri alıınıyorr dedikten sonra kapanır hıleye geçer ama maçtayken accaksın hıleyı

Üye
7 HİZMET YILI
kardeşim önce loaderde x onayını yaptıktan sonra hilesini istediğin oyunu yükle diceksin veriler alınıyor ekranında hiç kapatma veya alta alma orda bekle 10 15 saniye sonra oyun bekleniyor der zaten oyuna giriş yapınca otomatik kapanır oynarsın böyle bi sorun ile karşılaşmamıştım.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
'Allah,Kitap,Beşiktaş'
Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
böyle sorunlar yaşıyorsan ben genellikle loaderı tekrar yüklüyorum ve düzeliyor bazende yönetici olarak çalıştır düzeliyor.

✨Konuşmak ihtiyaç olabilir ama susmak bir sanatır✨
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
bende de oldu 2-3 kere hepsinde silip silip tekrar yükledim şuan sıkıntı yok

Üye
7 HİZMET YILI
bendede aynı sorun var çözümü bilen yok mu lütfen yardımcı olun. veri alınıyor dedikten sonra kapanıyor ve hiçbişe açılmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...