Uzman Üye
merhaba işletim sistemim windows 10 sürümüm ise 21H1 verilerimi silmeden eski bir sürüme dönmek istiyorum 1903 gibi. bunun bir yolu var mıdır? araştırdırdım bulamadım yardımcı olursanız sevinirim 
baktım da 21h1 ve 20h2 güncellemeleri vardı ikisini kaldırdım sürüm 2004 oldu şuan xp olsaydı daha iyidiEğer Windows Update ile güncelleme yaparak şu anki sürümüne geldiysen
Denetim Masası > Program Kaldır > Yüklü Güncelleştirmeleri Görüntüle sekmesinden son yaptığın güncelleştirmeleri görüp kaldırabilirsin ve eski sürümüne dönebilirsin.
Fakat eğer Windows Update ile değil de direkt sıfırdan 21H1 kurulumu yaptıysan maalesef geriye dönmenin tek yolu istediğin sürüm ile usb'den formatlamandır.
knk pc yi geçen yıl adım zaten windows 10 kuruluydu ama sanırım sürümü direkt 2004 yapmışlarwindows.old dosyasına sahip olman lzm bunun icinde eskıden win 10 surumunun 1909 olması lzm
Dosya yolu nerden gelicek hocam onu soruyorum windowsu kurarken rufus kullanmadım windowsun media creation tool aracılığı ile pc ye windows kurdum ama bana 1909 istermiisin falan sormadı nerden bulucam onu soruyorumbilgilerini bir hard diskte yedekleyip yapabilirsin