- Yasaklandı
-
Banlı Üye
evet vardı ama şimdi direkt oyunun içine koymuşlar yani öldüğün anda direkt izleyebiliyorsun onu farkettimölüm tekrarı zaten vardı1.8 özel bişe değil dostum aim kullanmıyoruz adam aramaktan sıkıldığımız için sadece görüyoruz herkes haritanın bi ucuna atlıyor dakikalarca adam arıyoruz karşı karşıya catışmada kim iyise o alıyor görme işe yaramıyor karşı karşıda
bence dezaten hile kullaniyorsan ban yemeyi göze almis olman gerek o yüzden sorun etme
göze almasam zaten kullanmazdım ki hesabın ban yemesi felan umrumda değil tek korktuğum şey cihaz banı yersem ondan nasıl kurtulucağım işin en tehlikeli kısmı orasızaten hile kullaniyorsan ban yemeyi göze almis olman gerek o yüzden sorun etme
pvp kinghtlarda bu sistemi getirdiler onunda cözümü vargöze almasam zaten kullanmazdım ki hesabın ban yemesi felan umrumda değil tek korktuğum şey cihaz banı yersem ondan nasıl kurtulucağım işin en tehlikeli kısmı orası
az önce erangelde bir maç attım kendi öldüğümü izledim adamın bana nasıl nişan aldığını nasıl sıktığını felan görebiliyorum yani karşı tarafta hile var ise ölüm tekrarında belli olucak kabak gibibence öyle birşey olmaz ama olursa yandıkkk
en başından beri sürekli aimbot açık bir şekilde oynadım ve as oldumuzun süre hile kullandıysan aim kullanmamışsındır ztn
Gelse ne olur kankam, çok fazla reportlanırsan oto ban yiyebilirsin evet de harici olarak spec'a kalıyor. Dedektifler onay vermediği sürece ban yemezsin oto ban dışında. Yoksa çok report yediğinde oto ban'a düşüyorsun, coffin'i hatırlayın.yeni sürümde öldüğünü izleme modu getirmişler hile kullandığımız ortaya çıkmayacakmı aimbot felan kullanırken kitlendiğimiz anlaşılmazmı ölüm tekrarında herşey ortaya çıkıcaktır belli etmesek bile
cihaz banında karekterin ban yemiyor direk cihazı yasaklıyorlarişleri git gide zorlaştırmaya başladılar cihaz banı felan yemesek bari yeni hesap açamamak tek korktuğum şey bu
bunu zaten biliyorum nasıl kurtulabiliriz biliyonmucihaz banında karekterin ban yemiyor direk cihazı yasaklıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?