Dert etme dünyada bir tek ölüme care yok geri kalan herşeyin carresi bulunurbunu zaten biliyorum nasıl kurtulabiliriz biliyonmu
Dert etme dünyada bir tek ölüme care yok geri kalan herşeyin carresi bulunurbunu zaten biliyorum nasıl kurtulabiliriz biliyonmu
yok ne dert edicem dert etsem ban riskini göze almazdım hile kullanmazdım sadece bilginiz olsun diye öylesine konu açtım düşüncelerinizi felan görmek istedimHile kullanıyorsan her şeyi göze almalısın, bence dert edecek bir şey yok :d
erangelde görmüştüm benklasik ve eglence modlarında varmış rankedde yok içiniz rahat olsun
tm işte bütün haritalarda geçerli ztn lakin ranked de yokerangelde görmüştüm ben
yarına belli olur dostum bu gecelik cıkmazmhba kanka ne zaman hıle çalışacak
bir bucuk haftayı arkada bıraktım legit oynayarak şimdilik cok super ilerliyorum böyle gidersem ban yeme ihtimalim yok diye düşünüyorumEğer belli edecek şekilde oynadıysan o zaten ölüm tekrarına kalmaz rahat ban yersin
cihaz banını çözme yolları var diye biliyorum senin için araştıracağımgöze almasam zaten kullanmazdım ki hesabın ban yemesi felan umrumda değil tek korktuğum şey cihaz banı yersem ondan nasıl kurtulucağım işin en tehlikeli kısmı orası