VGA to HDMI aldım çalışmıyor RX 580

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Selamlar bugün yeni bilgisayarımı aldım rx580 ekran kartım var ama monitörüm vga malum rx580de hdmi girişi bar aldığım adam yanınfa dönüştürücü hediye etti ancak monitörüme görüntü gitmedi televizyonum hdmı onda denedim onda görüntü verdi yani kartım bozuk değil
Gönüştürücüde bozuk değil adam berdiğinde jelatinleri üstündeydi sorun nerde nasıl çözerim bu sorunu?
Yorum kasmak için yazmayın pahalı bir pcyi bozma istemem

nyaa nyaa nyaa
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
piyasada satılan çoğu dönüştürücüler bozuk kendin deneyip o şekilde dönüştürücü almalısın. önerim dönüştürü aparat almak yerine bi ucu hdmi bi ucu vga olan kablolar var onlardan alman daha sağlıklı olur

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
piyasada satılan çoğu dönüştürücüler bozuk kendin deneyip o şekilde dönüştürücü almalısın. önerim dönüştürü aparat almak yerine bi ucu hdmi bi ucu vga olan kablolar var onlardan alman daha sağlıklı olur
O kablolar yeni ekran kartlarında çalışmıyor zaten yeni monitör alıcam daol

Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Her dönüştürücü iyi olmayabiliyor benimde basıma geldi 20 tl lik dönüştürücü yerine gittim 80 tl lik aldım sorunu cozdu ve dönüştürücüden dönüştürücüye ekran kalitesi fark edebiliyor bilgin olsun baskan

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
kendin deneyip al derim bilgisayardcıdan

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
onların çoğu çalışmıyor yeni bi monitör almalısın bence ya da deneyip öyle alman gerek

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Daha önce başıma gelmişti. Dönüştürücüyü değiştirmiştim sorun çözülmüştü.

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Dönüştürücüyü bilgisayarcıya gösterdim su sızıntısı yapmış nerden yaptıysa yenisini aldım kalitesi güzel oyunlarda fps kaybı yok konu kilitlenebilir

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Powersupply nin watt ı yetersiz olabilir bende de gtx 1650 var 3. denemede açıldı pc

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Dönüştürücüyü bilgisayarcıya gösterdim su sızıntısı yapmış nerden yaptıysa yenisini aldım kalitesi güzel oyunlarda fps kaybı yok konu kilitlenebilir
Sorunlarınız çözüldüğü zaman, konuyu kilitlemek için yorum atmak yerine raporlayabilirsiniz. Bu sayede en kısa sürede konu kilitlenir. İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...