Teşekkürler hocam, bende hareketleri yapamıyordum tam olarak bu bilgiyi deneyeceğimDostum o periyottaki hareketlere ısınma yap 8-10 dakikalık antreman yapmak istiyorsan 2 dk çalış 2 dk dinlen ki vücudun alışsın karın kası geliştirmek hemen olcak bir iş değil 1 hafta kendini ısınmaya vermelisin ki vucudun o üzerindeki hamlığı bir atması gerek ısınmadan antreman yaparsan 2 gün kas ağrısı çeker yatarsın o yüzden ısınma hareketleri yapmak çok önemli dostum
teşekkür ederim yarından itibaren başlıyorumDostum o periyottaki hareketlere ısınma yap 8-10 dakikalık antreman yapmak istiyorsan 2 dk çalış 2 dk dinlen ki vücudun alışsın karın kası geliştirmek hemen olcak bir iş değil 1 hafta kendini ısınmaya vermelisin ki vucudun o üzerindeki hamlığı bir atması gerek ısınmadan antreman yaparsan 2 gün kas ağrısı çeker yatarsın o yüzden ısınma hareketleri yapmak çok önemli dostum
benim metabolizmam hızlı (bi ara felaket masa tenisi oynuyordum) ki bundan dolayı kolay kolay kilo almıyorum. Full body için kimi ya da hangi programı önerirsinizbence sadece karın kası yaparak vücud geliştiremezsin eğer vucudunun güzel gözükmesini istiyorsan ilk 3 ay full body yapıp sonra bölgesele geçmen gerekiyor uzun iş ama bunun yanında kilo alımına yemek yemenede dikkat etmen lazım 6 ay sonunda istediğin vucudun olacaktır
teşekkür ederimege fitnessın antremanları çok üst düzey daha önce çalışmamış birisinin yapabileceği tarzda değil. o yüzden bozma moralini.
tamam teşekkürlerçok fazla zorlamadan bir rutin yapın, yavaş başlayın ve ardından hızı artırın
öyle bir şey yok joke koşu da kalf yakar ama ömrün boyunca joke koşu yap 2cm büyütemezsin kalfıkanka öncelikle istediğin yer ile başla onluk sorun yok ama acı çektiğin zaman geliştiğini anlıaybilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?