Video çalsak ama Telif hakkı yoksa videodan sıkıntı gelmez dimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Ben diğer youtuberlerin videolarını çalıp sonra düzenleyip bazı yerlerini kesip(mesela kanalın isimi yazan yeri siliyom) sonrada kendi kanalımdan paylaşıyom ve telifi araştıran şey telif hakkı yoktur diyo. youtube studuioda telif hakkı yok kısıtlama yok diyorsa sıkıntıda yoktur dimi?

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Videonun gerçek sahibi denk gelir ve bu video benim diye seni raporlarsa eğer telif hakkı yersin dostum

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Kanka videosunu alacağın kanal abonesi yüksekse Otomatik bildirim gidiyor sizin videonuzu başka kanal yükledi diye telif atmak ister misin istemezmisin diye bile soruyor.

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
“1. Herkes toplumun kültürel faaliyetine serbestçe katılmak, güzel sanatları tatmak, bilim alanındaki ilerleyişe katılmak ve bundan yararlanmak hakkına sahiptir. 2. Herkesin sahibi bulunduğu (yarattığı) her türlü bilim, edebiyat veya sanat eserinden doğan manevi ve maddi yararlarını korunmasını isteme hakkı vardır.”

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Kanka videosunu alacağın kanal abonesi yüksekse Otomatik bildirim gidiyor sizin videonuzu başka kanal yükledi diye telif atmak ister misin istemezmisin diye bile soruyor.
tamam da telif testi yapıyor video yüklenirken ve sorun bulunmadı kısıtlama yok diyor. eğer sorun bulmadıysa o kişiye bildirim gitmez yani. telif kısımında telifi kontrol ediyor sorun bulunmadı diyorsa sorun yoktur?

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
kanalın sahibinin haberi olmasa dahi algoritma bunu anlıyor ve senin videonu insanların önüne çıkarmıyor yani her türlü sıkıntı

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
videonun sahibi seni şikayet ederse yersin brom

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Eğer sahibi görürse ve eğer kaldırtmak isterse ki kaldırtmak ister çünkü emek var tabikide sıkıntı olur seni görmezden geleceğini sanmam

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
her videonun telif hakkı vardır kardeşim asıl sahibi sıkıntı çıkartabilir

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Kendini riske atmana gerek yok hocam orijinal video ile telif atılabilir

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
benim kuzenim aslında bir süre denedi ama sonrasında telif hakkı yedi yani her şekilde imkanı var telifin

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Her videonun sahibinin o videoyu başka yerde kullanılması durumunda telif hakkına sahiptir ve bu size ciddi sıkıntılar yaratabilir

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Youtube'un birinci ve altın kuralı şu ki... Kendi içeriğini üretmek zorundasın. Daha sonra üzülürsün bence bu riske girme. Kendin yap ^^

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
videonun gerçek sahibigelir bu benim videom derse işte o zaman işler kötüleşir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...