3 Ara 2022 #1 Slowenly S Üye Katılım 2 Kas 2022 Mesajlar 9 Tepki puanı 0 Yaş 26 3 HİZMET YILI windows 10 video donuyor fakat süre ilerliyor videodamı sorun vardır pc demi video kendi videom mp4 den çalıştırıyorum -bir platform üzerinden izlemiyorum-
windows 10 video donuyor fakat süre ilerliyor videodamı sorun vardır pc demi video kendi videom mp4 den çalıştırıyorum -bir platform üzerinden izlemiyorum-
3 Ara 2022 #2 ToxiL Onaylı Üye Katılım 13 Haz 2021 Mesajlar 59 Tepki puanı 2 Ödüller 4 4 HİZMET YILI Slowenly' Alıntı: windows 10 video donuyor fakat süre ilerliyor videodamı sorun vardır pc demi Genişletmek için tıklayın ... görev yöneticisinden ne kadar cpu yediğine bakabilirsin bilgisayarın eğer %100 ise pc de sorun var.. Oyla 0 Olumsuz oyla
Slowenly' Alıntı: windows 10 video donuyor fakat süre ilerliyor videodamı sorun vardır pc demi Genişletmek için tıklayın ... görev yöneticisinden ne kadar cpu yediğine bakabilirsin bilgisayarın eğer %100 ise pc de sorun var..
3 Ara 2022 #3 WC Yasir W Onaylı Üye Katılım 24 Kas 2022 Mesajlar 55 Tepki puanı 0 Yaş 25 3 HİZMET YILI Yeniden başlat knk Oyla 0 Olumsuz oyla
3 Ara 2022 Konuyu başlatan #4 Slowenly S Üye Katılım 2 Kas 2022 Mesajlar 9 Tepki puanı 0 Yaş 26 3 HİZMET YILI ToxiL' Alıntı: görev yöneticisinden ne kadar cpu yediğine bakabilirsin bilgisayarın eğer %100 ise pc de sorun var.. Genişletmek için tıklayın ... sistem gereksinimleri iyi video donuyor ama süre devam ediyor açılan videoda mı sorun vardır? Oyla 0 Olumsuz oyla
ToxiL' Alıntı: görev yöneticisinden ne kadar cpu yediğine bakabilirsin bilgisayarın eğer %100 ise pc de sorun var.. Genişletmek için tıklayın ... sistem gereksinimleri iyi video donuyor ama süre devam ediyor açılan videoda mı sorun vardır?
3 Ara 2022 #5 Sedat Gündoğan00 S Onaylı Üye Katılım 20 Kas 2022 Mesajlar 52 Tepki puanı 4 Ödüller 2 Yaş 26 3 HİZMET YILI Windows update yaptığından emin ol bilgisayarın eski olabilir güç kaynağını deiştir Oyla 0 Olumsuz oyla
4 Ara 2022 #6 erencan2434 E Üye Katılım 23 Eyl 2022 Mesajlar 14 Tepki puanı 0 Yaş 54 3 HİZMET YILI Slowenly' Alıntı: windows 10 video donuyor fakat süre ilerliyor videodamı sorun vardır pc demi video kendi videom mp4 den çalıştırıyorum -bir platform üzerinden izlemselam Genişletmek için tıklayın ... Slowenly' Alıntı: windows 10 video donuyor fakat süre ilerliyor videodamı sorun vardır pc demi video kendi videom mp4 den çalıştırıyorum -bir platform üzerinden izlemiyorum- Genişletmek için tıklayın ... selam sorunun codec bileşenlerinde ,yapman gereken ( Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap ) buradan sürümüne uygun indir düzelir Oyla 0 Olumsuz oyla
Slowenly' Alıntı: windows 10 video donuyor fakat süre ilerliyor videodamı sorun vardır pc demi video kendi videom mp4 den çalıştırıyorum -bir platform üzerinden izlemselam Genişletmek için tıklayın ... Slowenly' Alıntı: windows 10 video donuyor fakat süre ilerliyor videodamı sorun vardır pc demi video kendi videom mp4 den çalıştırıyorum -bir platform üzerinden izlemiyorum- Genişletmek için tıklayın ... selam sorunun codec bileşenlerinde ,yapman gereken ( Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap ) buradan sürümüne uygun indir düzelir
4 Ara 2022 #7 mamacım3 Onaylı Üye Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 61 Tepki puanı 0 Ödüller 5 Yaş 26 5 HİZMET YILI bilgisayar özelliklerin ne Oyla 0 Olumsuz oyla