Seçkin Üye
render sorunu var kesinlikle. galiba benim ram yetmiyor 5 dkyı geçen videolarda sağ üst önizlmedeki video donuyor.Aga sony vegas dalında çok iyi bir program, tam olarak hangi ihtiyacını karşılamadı merak ettim
kardeşim kendi çapımda işler yapıyorum. mesela dün hurdalardan eşyalar topladım dambıl ve halter ve halter bençi yaptım.adobe kulana bilirsin ama kendine göresine bak yada movai var onuda kolyacak crakliye bilirsin ne için kullanıcagına baglı oyun videosu içinmi acaba
internetten font indirerek yazı tasarımı olayını halledersin, ayrıca ön izleme videosunun kalitesi best veya good olarak ayarlıysa onu düşür bide programın ekran kartını kullandığından emin ol, ayrıca görev yöneticisinden vegas proya öncelik işlemci önceliği verrender sorunu var kesinlikle. galiba benim ram yetmiyor 5 dkyı geçen videolarda sağ üst önizlmedeki video donuyor.
birde video üstüne istediğim şekilde bir yazı tasarımı bulamadım.
ekran kartın nvidia ise masaüstüne gel, sağ tıkla nvida denetim masasını aç, 3d ayarların yönetilmesi kısmına gel, program ayarları kısmına gel, özelleştirilecek programı seçin kısmından vegas proyu seç, alttaki tecih edilen işlemci kısmında yüksek performanslı nvida işlemciyi seçişlemci i5 2.50 ghz
8 gb ram
ekran kartı 1 gb
ekran kartını kullanmasını nasıl yapacağım peki?
ekran kartın amd ise bilmiyorum araştırrman gerkliekran kartın nvidia ise masaüstüne gel, sağ tıkla nvida denetim masasını aç, 3d ayarların yönetilmesi kısmına gel, program ayarları kısmına gel, özelleştirilecek programı seçin kısmından vegas proyu seç, alttaki tecih edilen işlemci kısmında yüksek performanslı nvida işlemciyi seç
ekran kartım amd aynı işlemleri deneyeceğim umarım bulurumekran kartın nvidia ise masaüstüne gel, sağ tıkla nvida denetim masasını aç, 3d ayarların yönetilmesi kısmına gel, program ayarları kısmına gel, özelleştirilecek programı seçin kısmından vegas proyu seç, alttaki tecih edilen işlemci kısmında yüksek performanslı nvida işlemciyi seç
Post automatically merged:
ekran kartın amd ise bilmiyorum araştırrman gerkli
önceki mesajlard yazdım aslında bakabilirsin sorunum onlar. çözersem sıkıntıda yok aslındaVegas Pro'da eksiğin neydi ki kanka ; Camtasia Studio'yu da deniyebilirsin.
en geniş adobe premier pro bir araştır benceSony vegas en pahalı, en geniş kapasiteye sahip program bence
Daha iyisi bulabileceğini sanmıyorum çok
Post automatically merged:
Sony vegas en pahalı, en geniş kapasiteye sahip program bence
Daha iyisi bulabileceğini sanmıyorum çok
evet adobe kraldır ama kullanmak zor olur diye hiç denemedim. bir eğitimini alsam olabilir aslında. istediğim program zaten adobe after effect denedim ama zor geldi bizeen geniş adobe premier pro bir araştır bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?