Video Editleme Programları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar bildiğiniz güzel bi video editleme programı var mı?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Hocam "adobe primer " pro kullanmıştım . İlk deneyimime göre oldukça güzel sonuç almıştım. Önceden fotoğraf editleme işiyle uğraşıyordum . Çektiğim fotoğrafları düzenliyordum. Video işine de ufaktan bir göz attığım zaman "adobe primer pro" oldukça iyi bir seçenek olabilir sizin için. Biraz denedikten sonra iade ettim . Parası da geri yattı hesabıma . Uzun bir süre fotoğraf ve video işiyle uğraşamayacağımdan dolayı iade ettim. Eğer merak ederseniz , aldığım sonucu paylaşabilirim sizinle .

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Hocam "adobe primer " pro kullanmıştım . İlk deneyimime göre oldukça güzel sonuç almıştım. Önceden fotoğraf editleme işiyle uğraşıyordum . Çektiğim fotoğrafları düzenliyordum. Video işine de ufaktan bir göz attığım zaman "adobe primer pro" oldukça iyi bir seçenek olabilir sizin için. Biraz denedikten sonra iade ettim . Parası da geri yattı hesabıma . Uzun bir süre fotoğraf ve video işiyle uğraşamayacağımdan dolayı iade ettim. Eğer merak ederseniz , aldığım sonucu paylaşabilirim sizinle .
Reis editde falan sıkıntı yaşamayız demi

𝐥𝐚 𝐯𝐢𝐭𝐭𝐨𝐫𝐢𝐚 𝐬𝐚𝐫𝐚 𝐧𝐨𝐬𝐭𝐫𝐚
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
camtasia / filmora / davinci

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
ben önceden basit işler için movavi video editörü kullanıyordum hem kullanımı basit ve güzel efektli video editleri yapılabiliyordu.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Adobe premier pro,camtasia,capcut ve sony vegas diye geçer dostum
Edit işi birazcık zor iş ama o kadarda zor değil keyframe denilen geçiş azaltma yavaşlatma yerleri yaparak edit yapılır video editten once keyframe öğrenmeni tavsiye ederim dostum

Bir örnek valo editim;
https://memoryhackers.org/konular/valo-1-dk-lik-kisa-edit.269299/

Üye
3 HİZMET YILI
davinci kullanmıştım aynı videoyu tekrar tekrar koymak için geçişleri felanda çok güzel ayarlayabiliyosun belli bile olmuyor kullanmanı öneririm

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
ne duzeyde kullanacagina bagli, ufak tefek isler icin capcut bile yeterli olabilir.

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Premiere pro dan başka bir video edit programı kullanmadım. Çünkü ihtiyaç duymadım, o kadar iyidir kendisi. Sadece biraz öğrenince bile çok güzel şeyler çıkıyor. Bide bunu after efect ile birleştiriyorsun bir bakmışsın YouTuber olmuşsun 😉

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Premiere pro kullanabilirsin dostum veya daha basit detaysiz birsey istiyorsan eger movavi video editor kullanabilirsin.

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Premier pro işinizi fazlasıyla görür. Daha çok özel efektlerle uğraşıyorsanız Adope After Effect kullanabilirsiniz. İkiside birbirinden muazzam programlar. YouTuberler genel olarak Premier Pro kullanıyor.

rara ѕυnт cara
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Capcut var herkes bilir.Ayrıca Wondershare programını da öneririm.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
adobe premiere pro var bi ama cok ıslemcı yiyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...