Üye
Uzun bir videodan sonra üstünüze yorgunluk çöktüyse
ve edite zaman ayırmak istemiyorsanız bırakın ben size
yardım edeyim. İsteğe dayalı video editeri, kaliteli görüntü
ve 7/24 aktif destekle size hizmet vermekteyim.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Aksine Yotube Shorts,İnstagram veya Tiktok gibi platformlarda hızlıca
yükselmek istiyorsanız lakin bir türlü işlerinizden dolayı edite vakit ayıramıyorsanız
bize ulaşmanız yeterli olucaktır. 0 görüntü bozukluğu 7/24 hizmetle sizlere
en hızlı şekilde videolarınızı editli bir şekilde gönderiyoruz.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
!!!ÇEKİLİŞ!!!
Açılışa özel her hafta 1 kişiye ücretsiz video editliyorum!! (Bugün itbariyle)
ÖRN VİDEOLAR
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
FİYATLANDIRMA
Tiktok,İstagram = 80₺
Youtube Shorts = 100₺
Youtube = videonun uzunluğuna göre değişkenlik gösterir.
.
ve edite zaman ayırmak istemiyorsanız bırakın ben size
yardım edeyim. İsteğe dayalı video editeri, kaliteli görüntü
ve 7/24 aktif destekle size hizmet vermekteyim.
Aksine Yotube Shorts,İnstagram veya Tiktok gibi platformlarda hızlıca
yükselmek istiyorsanız lakin bir türlü işlerinizden dolayı edite vakit ayıramıyorsanız
bize ulaşmanız yeterli olucaktır. 0 görüntü bozukluğu 7/24 hizmetle sizlere
en hızlı şekilde videolarınızı editli bir şekilde gönderiyoruz.
!!!ÇEKİLİŞ!!!
Açılışa özel her hafta 1 kişiye ücretsiz video editliyorum!! (Bugün itbariyle)
ÖRN VİDEOLAR
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
FİYATLANDIRMA
Tiktok,İstagram = 80₺
Youtube Shorts = 100₺
Youtube = videonun uzunluğuna göre değişkenlik gösterir.
.
Moderatörün son düzenlenenleri: