Satıyorum ✅Video Editörlüğü///YouTube///Instagram///TikTok✅

Üye
1 HİZMET YILI
Uzun bir videodan sonra üstünüze yorgunluk çöktüyse
ve edite zaman ayırmak istemiyorsanız bırakın ben size
yardım edeyim. İsteğe dayalı video editeri, kaliteli görüntü
ve 7/24 aktif destekle size hizmet vermekteyim.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Aksine Yotube Shorts,İnstagram veya Tiktok gibi platformlarda hızlıca
yükselmek istiyorsanız lakin bir türlü işlerinizden dolayı edite vakit ayıramıyorsanız
bize ulaşmanız yeterli olucaktır. 0 görüntü bozukluğu 7/24 hizmetle sizlere
en hızlı şekilde videolarınızı editli bir şekilde gönderiyoruz.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
!!!ÇEKİLİŞ!!!
Açılışa özel her hafta 1 kişiye ücretsiz video editliyorum!! (Bugün itbariyle)
ÖRN VİDEOLAR

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
FİYATLANDIRMA
Tiktok,İstagram = 80₺
Youtube Shorts = 100₺
Youtube = videonun uzunluğuna göre değişkenlik gösterir.

.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
Moderator note

https://memoryhackers.org/konular/tr-trade-hub-kurallar.262003

3.2-) Konuya satış yapılan websitesi veya discord sunucusu eklenmesi için 2 ila 4 arası başarılı trade gerçekleştirilmiş olması gerekiyor. Bu tradeler farklı kullanıcılardan olmak zorundadır. (Tam sayıyı trade yaptığınız kişilerin mh hesap kalitesi belirler)

4.0-) Vouch karşılığında trade sistemini kullanmanıza izin verilir. Ancak ticaret derecelendirmeleri kuralları 1. maddede belirtildiği gibi karşılığında bir şey alınmadan puanlama yapmanıza izin verilmez.

Gerekli sayıya ulaştığınızı düşündüğünüz zaman konunuzu raporlayın.

Üye
Sosyal
1 HİZMET YILI
kardeşim ben video editörüyüm beklerim stüdyoma ucuz vidolaar çekeriz