Videoda belirlenen karakter dışındaki diğer kısımlar nasıl siyah beyaz yapılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bir video düşünün: Atıyorum, Cristiano Ronaldo olsun. Ronaldo harici çevredekileri nasıl siyah beyaz yaparız? Acaba anlatabilecek ya da bununla ilgili video atabilecek var mı?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Griffin Premium
Ödüller
11
7 HİZMET YILI
Öncelikle hangi video edit programını kullanıyorsunuz belirtir misiniz?

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Hangi edit programına kullanacağina baglı durum senin dediğin arka plan silip nesneyi ön plana çıkarmaksa ben yardımcı olurum dostum

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Mobilden yapacaksan capcut deneyebilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Hangi edit programına kullanacağina baglı durum senin dediğin arka plan silip nesneyi ön plana çıkarmaksa ben yardımcı olurum dostum
teşekkür ederim öncelikle ben editlerimi seri bir şekilde filmora da yapıyorum fakat derdim arka planı kaldırmak değil sadece videodaki bir kişiyi renkli geri kalanları renksiz göstermek istiyorum cs6 da olabilir premier proda olabilir farketmez sadece adımlarını öğrenmem lazım yada bu montajın tutoriallerini öğrenmem için ismini öğrenmem lazım

Griffin Premium
Ödüller
11
7 HİZMET YILI
teşekkür ederim öncelikle ben editlerimi seri bir şekilde filmora da yapıyorum fakat derdim arka planı kaldırmak değil sadece videodaki bir kişiyi renkli geri kalanları renksiz göstermek istiyorum cs6 da olabilir premier proda olabilir farketmez sadece adımlarını öğrenmem lazım yada bu montajın tutoriallerini öğrenmem için ismini öğrenmem lazım
bu video işini görebilir
Photoshop programında da mı yapmak isityorsun ben mi yanlış anladım?

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bu video işini görebilir
Photoshop programında da mı yapmak isityorsun ben mi yanlış anladım?
kral video önerin işin teşekkür ederim fakat bu basit bu tek renk için ben bir nesne için istiyorum. ben instagramda 10k lık bir futbol sayfası yönetiyorum editler yapıyorum artık farklı şeyler yapmam lazım atıyorum bir futbolcu depar atıyor değilmi ben sadece o futbolcuyu renkli göstermek istiyorum geri kalanı renksiz olacak şekilde eğer tek renk yaparsam sadece o oyuncunun forması renkli görünecek oyuncu değil ayrıca diğer oyuncuların formasıda görülecek benim istediğim tek bir kişinin renkli diğer tarafların renksiz olması

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Telefonda capcut programından yapıyorlar diye biliyorum. Pc içinde en kapsamlısı after effect.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
pcde adobe programları yapabilirsin youtube onur naci öztürkler anlatıyo detaylı

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
youtube da bu istediğinin tutorialları var capcut için veya abode için hangi programı kullanacaksan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...