teşekkür ederim öncelikle ben editlerimi seri bir şekilde filmora da yapıyorum fakat derdim arka planı kaldırmak değil sadece videodaki bir kişiyi renkli geri kalanları renksiz göstermek istiyorum cs6 da olabilir premier proda olabilir farketmez sadece adımlarını öğrenmem lazım yada bu montajın tutoriallerini öğrenmem için ismini öğrenmem lazımHangi edit programına kullanacağina baglı durum senin dediğin arka plan silip nesneyi ön plana çıkarmaksa ben yardımcı olurum dostum
teşekkür ederim öncelikle ben editlerimi seri bir şekilde filmora da yapıyorum fakat derdim arka planı kaldırmak değil sadece videodaki bir kişiyi renkli geri kalanları renksiz göstermek istiyorum cs6 da olabilir premier proda olabilir farketmez sadece adımlarını öğrenmem lazım yada bu montajın tutoriallerini öğrenmem için ismini öğrenmem lazım
kral video önerin işin teşekkür ederim fakat bu basit bu tek renk için ben bir nesne için istiyorum. ben instagramda 10k lık bir futbol sayfası yönetiyorum editler yapıyorum artık farklı şeyler yapmam lazım atıyorum bir futbolcu depar atıyor değilmi ben sadece o futbolcuyu renkli göstermek istiyorum geri kalanı renksiz olacak şekilde eğer tek renk yaparsam sadece o oyuncunun forması renkli görünecek oyuncu değil ayrıca diğer oyuncuların formasıda görülecek benim istediğim tek bir kişinin renkli diğer tarafların renksiz olmasıbu video işini görebilir
Photoshop programında da mı yapmak isityorsun ben mi yanlış anladım?
nasıl bir video düşünüyorsunuz belirtirseniz size benimde kullandıgım premium video düzenleme siteleri verebilirimÖncelikle hangi video edit programını kullanıyorsunuz belirtir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?