Selamlar https://memoryhackers.org/konular/pubglite-hwid-ban-sorunu.74134/#post-1005531 şöyle bir konu açmıştım pubg lite hwid ban almıştım
ve aklıma virtualbox geldi bir sanal windows 10 kurup içine pubg lite indirirsem oyunu oynayabilirmiyim diye düşündüm ama bazı aklıma yatmayan şeyler oldu
oynarsam şuan da 100-120 fps alıyorum sanal windowsda aynı olurmu
pc 12 gb ram var bunun hepsini kurduğum zaman sanal windowsa verirsem bir sıkıntı çıkarmı
ekran kartımı tanımasıyla ilgili bir sıkıntı çıkarmı
Ve en önemlisi aynı hatayı almaya devam edermiyim
İzlediğim videolarda ve çoğu programda sadece UUİD değiştirip videoyu kapatıyorlar bunu bios üzerinden el ile değiştirebilirmiyiz acaba oda aklıma geldi ama bios hakkında bilgim 0 yardımcı olacak varsa bana yazabilirler discorddan görüşebiliriz
ve aklıma virtualbox geldi bir sanal windows 10 kurup içine pubg lite indirirsem oyunu oynayabilirmiyim diye düşündüm ama bazı aklıma yatmayan şeyler oldu
oynarsam şuan da 100-120 fps alıyorum sanal windowsda aynı olurmu
pc 12 gb ram var bunun hepsini kurduğum zaman sanal windowsa verirsem bir sıkıntı çıkarmı
ekran kartımı tanımasıyla ilgili bir sıkıntı çıkarmı
Ve en önemlisi aynı hatayı almaya devam edermiyim
İzlediğim videolarda ve çoğu programda sadece UUİD değiştirip videoyu kapatıyorlar bunu bios üzerinden el ile değiştirebilirmiyiz acaba oda aklıma geldi ama bios hakkında bilgim 0 yardımcı olacak varsa bana yazabilirler discorddan görüşebiliriz
Son düzenleme: