Virüs dönemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
ben bunalımdan bunalıma girdim normalde çoğunlukla dışarıda takılırım ev bana sıkıcı gelir virüs de yardımcı oldu bu konuda

Üye
7 HİZMET YILI
bende bişey etkilemedi evden çıkmıyordum iyce çıkmama ya başladım sizde beyler benim durumunj aynısı olan varmı ???

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Hic bir şey olmadı lan hayatımda onu farkettim .d hayla yanlızım çalışıyorum tek başıma motorla geziyorum ama hayatımdan memnunum Beklerim bu arada bi kahve ısmarlarım .d

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Abi o kadar çok evde kaldım ki dışarıya kendimi attığımda artık başka bir gezegene çıkmış gibi oluyorum.Nolur herşey normale dönsün artık

Cobain
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Virüs döneminde gitarımı geliştirdim, kilo verdim, göğüs kası yaptım, kendime özgüvenim geldi :D

Üye
5 HİZMET YILI
aslında beni pek etkilemedi zayıftım ve kilo aldım evdeyken sürekli ders çalıştım. anlayacağın çok iyiydi

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Neredeyse tüm sülalem virüse yakalandı. Listeden öğrenci seçen hocadan saklanır gibi saklanıyorum şu virüsten

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
virüs çıktığı anda stajyerlik yapıyodum ustam bi ara hasta oldum ve rapor aldım raporu hem staj yerine hemde okula vermem gerekiyodu ilk olarak staj yerine gittim sonra da okula okula giderkende babam maske verdi cuma günüydü millet tip tip yüzüme bakarken son günümüzmüş ve son günlerde 3 günlük rapor aldım.... etkileri ise üşengeçlik ve fazla uyku oldu :D

Süper Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
virüsde evde kalmak çok zor olsada dayanacağız

Uzman Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
çok kötü durum sağ kolum sol kolumun iki katı oldu

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Artık eski düzene dönmek lazım bence paranoyak olduk heryeri siliyoruz

Üye
Ödüller
4
9 HİZMET YILI
Kuzenimin doğum gününde teyzemden virüs kaptım ilk 5 gün kötü geçti şuanda 10.günümdeyim çok şükür güzel geçiyor

Üye
5 HİZMET YILI
wirüsün ilk başlarında köye dönmüştüm 6 7 ay köyde takıldım artık sıkıldım bilgisayarı alıp öğrenci ewine geri döndüm keyfime bakıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...