Çözüldü Virüs Gibi Bildirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Beyler şimdi bende az çok nelerden virüs bulaşabileceğini biliyorum hiçbir bilmediğim linke izine izin vermiyorum. Bildirim ayarlarındada hiçbir site gözükmüyor ama görseldeki gibi bildirim geliyor bir sürü anti virüs indirdim çözemedim yardımcı olurmusunuz.

1686583483323.png

Çözüm
Bilgisayarinda inmiş pop up reklam programı vardır dostum ,arka planda çalışan anormal olan programları kontrol et bu tür programları anti virüste bulamaz sağdan soldan çıkarak seni çok rahatsız ediyorsa program şeklinde exe vardır bir yerde
☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Bilgisayarinda inmiş pop up reklam programı vardır dostum ,arka planda çalışan anormal olan programları kontrol et bu tür programları anti virüste bulamaz sağdan soldan çıkarak seni çok rahatsız ediyorsa program şeklinde exe vardır bir yerde

Çözüm
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
Pop up bildirimlerini izin vermişsindir ya da açtığın bir exeden dolayı böyle sürekli saçma sapan şeyler çıkıyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
gogleden bir siteye izin verddiysen gelir reklam amaçlıı boş booş mesajlar yolar bendede aynı sorun vardı bilgisayarcıda anladım

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
internet tarayıcındaki tüm ayarları ve izinleri sıfırlama yapman lazım. virüs programları bu gibi bildirimleri algılamıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...