Virus kodları paylaşma yada denenmesi için virus paylaşma?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
☞ MaMo434376
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar elimde baya değerli kodlar var ve bunları paylaşmak istiyorum yada sanal makinede denenmesi için kendi yapımım virus paylaşmak istiyorum nedense .d.d. her neyse yasakmı mesela önceden 3 uyarı verecek sonra kendini çalıştıracak bir virus şeklinde ben denediğimde çok zevk alıyorum youtube'de bi sürü insan deniyor ve bazıları korkuyor yada videosunu test videosunu paylaşabilirmiyim ? 1, 2 ay önce bir ransomware projem varedı Anaximus kardeşmiz izin vermedi siz anladınız.

Anlamıyan kardeşlerim için : virus kodlarını paylaşabilirmiyim yada sanal makinede denenmesi için paylaşabilirmiyim yada yada test videosu atabilirmiyim :D:D
sanırım yazmayı bilmiyom elimi...

- Evet yarın bir video'muz var videonun ismi: MM76 H.T Ransomware vs Kaspersky - "Yarın mutlaka"

Son düzenleme:
Doomsday is approaching
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Aga video atabilirsin bence , sıkıntı olursa zaten adminler siler.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
☞ MaMo434376
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Aga video atabilirsin bence , sıkıntı olursa zaten adminler siler.
evet aslında sanırım sanal makinede kendi yaptıgım virusleri deniyecem ve bunları videoda yaparak kodları paylaşmıyabilirim nadir ve tehlikeli kodlar bazılarını kendim yazdım örnek: boot menusunu silme d.d.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Dediğin konuları bilmem ama yazdığın kodları görmek isterim şahsi olarak. Eğer düşünürsen bana ulaşabilir misin lütfen, kendimi geliştirmek istiyorum filan falan bilirsin sen :D

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
☞ MaMo434376
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Dediğin konuları bilmem ama yazdığın kodları görmek isterim şahsi olarak. Eğer düşünürsen bana ulaşabilir misin lütfen, kendimi geliştirmek istiyorum filan falan bilirsin sen :D
dedigim gibi biraz tehlikeli kodlar xd hangi kod ve tehlike seviyesine göre .d adminler izin verirse elimde Hidden Tear 2019 antivirusun içinden geçen bir proje var yada Jigsaw Ransomware version MM76

Alkoholisch
Emektar Üye
Ödüller
13
9 HİZMET YILI
Herhangi bir dosya paylaşamazsın.Fakat video paylaşabilirsin video açıklamasında vs. indirme linki olmayacak olursa banlanırsın.Kod paylaşma konusunda da seni daha sonra bilgilendireceğim.

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
memz vırusunu mu bahsediyorsun:bear::coolstory:

Alkoholisch
Emektar Üye
Ödüller
13
9 HİZMET YILI
Kod konusunda da herhangi bir kod paylaşamazsın bununla alakalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...