- Yasaklandı
-
☞ MaMo434376
Seçkin Üye
bakalım yöneticiler nediyor .dvideo at sonra halledilir
evet aslında sanırım sanal makinede kendi yaptıgım virusleri deniyecem ve bunları videoda yaparak kodları paylaşmıyabilirim nadir ve tehlikeli kodlar bazılarını kendim yazdım örnek: boot menusunu silme d.d.Aga video atabilirsin bence , sıkıntı olursa zaten adminler siler.
dedigim gibi biraz tehlikeli kodlar xd hangi kod ve tehlike seviyesine göre .d adminler izin verirse elimde Hidden Tear 2019 antivirusun içinden geçen bir proje var yada Jigsaw Ransomware version MM76Dediğin konuları bilmem ama yazdığın kodları görmek isterim şahsi olarak. Eğer düşünürsen bana ulaşabilir misin lütfen, kendimi geliştirmek istiyorum filan falan bilirsin sen
xd söz yarın SHA-256 ile dosyaları şifreliyen ransomware deniyecem ve bunu kaspersky'e karşı deniyecem "Spoiler: sadklasdkl kasperysky ve diğer antivirusler bile engelliyemiyor."Bro video at...Bekliyorum
<3 tşkrlerHerhangi bir dosya paylaşamazsın.Fakat video paylaşabilirsin video açıklamasında vs. indirme linki olmayacak olursa banlanırsın.Kod paylaşma konusunda da seni daha sonra bilgilendireceğim.
oğey reiz sen iste yeterki .dVideo Paylaşda İzleyek
çek 2dk bekliyoruzoğey reiz sen iste yeterki .d
xdd o biraz tehlikeli ama onun boot menusunu çökertme kodu bende var .d onun bir kopyasını yapabilirim.memz vırusunu mu bahsediyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?