virüs programı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
arkadaşlar sizce en iyi virüs rogramı hangisi ???

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
kaspersky önerebilirim bence şuan piyasanın en sağlam antivirüs programı

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Çalıncak önemli bilgilerin yoksa virüs programı kullanma bence bilgisayarı çok kastırıyor

Hile kullanmak kolsuzluk değil akıllılıktır
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
kaspersky önerebilirim bence şuan piyasanın en sağlam antivirüs programı
kaspersky çöp sanal makinede denedim gerçek zamanlı koruma fln herşeyi açık petya indirdim açtım fakat kaspersky onu engelleyemedi gülmekten öldüm yani kaspersky çöp paranızı boşuna harcamayın
eğer kalite arıyorum diyorsan IObit Malware Fighter lisanslı olarak anti-ifdye yazılım ve bitdefender motorunu indir öyle bi özellikliki mbr ı şifreliyor böylece petyayı çalıştırsan bile bilgisayarın açılışını engelleyemiyor ama unutma ***** indirirsen bu özelliklerin hiçbiri olmaz

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Kaspersky ve Bitdefender önerebilirim. Ben şahsen Kaspersky kullanıyorum ve gayet memnunum. Hem tarama hemde güvenli ağı özelliği açısından işimi görebilen bir yararı var epey. Ayriyeten Bitdefender önermemin sebebi ise, onunda tarama ve tespit etme olanağı yüksek. Ayriyeten kullanan bir arkadaşım da mevcut ve o da gayet sorun yaşamadığını ve de iyi olduğunu söylüyor :) Tabi etkinleştirme yaparsan daha iyi bir duruma getirebilirsin. Fark var yani. Dilersen karşılaştırma test videolarına bak bide. İsimleriyle aratman yeterli olur. Hangisinin ne açıdan avantajı olduğunu görebilir ve daha iyi bir karar verebilirsin.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
for free antivirus avast will be a good choice i think.

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Avasta falan bulaşma kaspersky aralarında en iyisidir bana göre

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
wimdows deffender yetiyor.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Bitdefender şuana kadar çıkmış en iyi antivirüs programı kendini aldığı ödüllerle kanıtlamıştır ben uzun süre yasal lisanslı olarak kullandım aşırı memnun kaldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...