Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Windows Defender (Bana göre iyi) Windowsu Windows Defender dan başka birisi anlayamaz herhalde sonuçta onun anti virüs programı herhalde daha iyidir diye düşünüyorum.
Avirayı sakın indirme!!! kaç yıldır kullandım bilgisayar güvende diye kafam rahattı vs vs dedim toplu tarama yapim bilgisayara taramayı yaptım bir sürü keylogger yakaladı .D bazılarını sildi bazıları silinmedi bende formatladım bilg şuan virüs prog yok ama avast yükle keyloggerci bir arkadaşım vardı millete keylog atardı o demişti ki avast yüklü bilgisayarda keylogu çalıştıramıyorum diyordu
Eğer girdiğin siteler belli ise ve her dosyayı indirmiyorsan virus programına gerek yok. İlla kullanacağım diyorsan Kaspersky veya Bitdefender olabilir. Sakın 360 indirme.
eset korur ama bence bir işe yaramıyor virüs temizlemede kasperyks öneririm çok etkili bence internetten bile virüs yemen çok zor yesen bile günlük tarama ayarını açarsan günlük tarama yapıyor sen farketmeden