Seçkin Üye
bilgisayarıma virüs bulaştı kayıt defterin ayarlarını değitirip ağ koruma kapatıyo yardım lütfen !
Güvenli modla girip temizle bilgisayari son indirdiğin veya güvenmdiğin herşeyi sil antivirus programıyla da yapabilirsinbilgisayarıma virüs bulaştı kayıt defterin ayarlarını değitirip ağ koruma kapatıyo yardım lütfen !
bütün yolları denedim anti virüs yükleyip tarattığımda virüsü buluyor fakat silemiyoranti virüs programlarını bi dene
Güvenli moddan girdin mi reisbütün yolları denedim anti virüs yükleyip tarattığımda virüsü buluyor fakat silemiyor
yok bi onu denemedimGüvenli moddan girdin mi reis
Youtube dan izleyebilirsinyok bi onu denemedim
eyvallah saolasınYoutube dan izleyebilirsin
sıfırla dırek pc yibilgisayarıma virüs bulaştı kayıt defterin ayarlarını değitirip ağ koruma kapatıyo yardım lütfen !
ayn bildiğin guvendıgın sıtelerden ındır uygulamalarıvirüs programları palavra geliyor bana ben salak gibi memoryhackers hariç başka yerlerdende indirdim pc içinden geçtiler gittim format attim kendim sende öyle yap memoryhackers harıç kullanma derim.
Bazen anti virüslerde yetersiz kalabilir bu yüzden format atabilirisin anlıyorsan anlamıyarson boş verbilgisayarıma virüs bulaştı kayıt defterin ayarlarını değitirip ağ koruma kapatıyo yardım lütfen !