Tam aradığım cevap çok teşekkür ederim tam da dediğin gibi oldu random birisinden hile indirdim fakat virüstotalden tarattım ve sonuçları öğrenmek istedim.dostum backdoor açar bilgisayarına adware yükler kendini kopyalar sen silince gitmesin diye
Backdoor: senin haberin olmadan bilgisayarını yönetebilme izni (rat ama daha gelişmişi)
adware: önüne 2de bir popup çıkar veya bilgisayarında rekl amlar oluşur
Generic: tam olarak bilmiyorum ama silinmemek için kendini sistem dosyalarına kopyalar veya inject eder
birde artık microsoft bile detect ettiyse virüs olma ihtimali fazla büyük ihtimal hile indirdin ve güvenmediğin için virustotalde tarattın
mh (memoryhackers)'den indir yoksa virüs heryer![]()
çalıştırmadan sildim zaten virüstotalden tarattım direkt ve bir sürü virüs...Memoryhackers harici hile kullanmayın bütün siteler virüs atıyor hemen onu çalıştırmadan sil
En iyisini yapmışsınız elinize sağlıkçalıştırmadan sildim zaten virüstotalden tarattım direkt ve bir sürü virüs...
ilgi alakanız için teşekkür ederim.En iyisini yapmışsınız elinize sağlık
point blank hilesiydi çokta basit bir hileydi hileyi yapan arkadaşın buna yorumu ise ;bilinmedik yerden hile indirmek mantıksız burda memoryhackers dururken :d
Arkadaşın verdiği cevap doğru ve mantıklı. bahsettiğin hileyi paylaşan arkadaşı tanıyorum ve smartassembly 7.5 protect kullanıyor biraz bilgisi olan zaten programda virüs olmadığını anlar. artık virüs total sonuçlarını baz alarak bir programın virüs olup olmadığına karar vermeyinpoint blank hilesiydi çokta basit bir hileydi hileyi yapan arkadaşın buna yorumu ise ;
''virus degil onlar
sifreledim o yuzden oyle gozukuyor''
cevabın ve yararlı bilgilerin için teşekkür ederimArkadaşın verdiği cevap doğru ve mantıklı. bahsettiğin hileyi paylaşan arkadaşı tanıyorum ve smartassembly 7.5 protect kullanıyor biraz bilgisi olan zaten programda virüs olmadığını anlar. artık virüs total sonuçlarını baz alarak bir programın virüs olup olmadığına karar vermeyinbir çok tool ve web siteleri mevcut detaylı analizler yapabileceğiniz. eğer virüs total sonuçlarını çok önemsiyorsanız forumun Loaderi olan "XFProjectv14" virüs total sonucu 48? o zaman bu loader virüsün kralı
ama değil, neyse anlatmak istediğimi anlamıştırsın umarım.