Harbringer
Seçkin Üye
Arkadaşlar reklam olmasın diye adını vermiyorum ama tamamen mh çalıntısı siteler var, arayüzü olsun ui'si olsun forum düzeni olsun.
Burada olmayan bir hileyi görüp denemek istedim ve programı kurmamla beraber mhye erişimim gitti.
Memorye girmeye çalışınca kendi sitelerine atmaya başladı pc ve o sitelerde mh denmesini bile yasaklamışlar.
Forumlarında sormaya çalıştım yazılımınızda böyle bir olay mı var diye, başka sitelere gideceksen git diyerek sorumu cevaplamamak için beni susturdular sunucuda.
Tüm bunları anlatma sebebim tamamen mh görünümlü çakma sitelere güvenmeyin hileleri çalışsa bile, çünkü trojen var launcherlarında.
Konuyu virüs yükledikleri için virüse açtım yanlış yere açtıysam affola.
Moderatörlere isterlerse site adını veririm gidip bir konuşursunuz
Mhdeki hileleri modlayıp kendileri yapmış gibi veriyorlar bu arada
Burada olmayan bir hileyi görüp denemek istedim ve programı kurmamla beraber mhye erişimim gitti.
Memorye girmeye çalışınca kendi sitelerine atmaya başladı pc ve o sitelerde mh denmesini bile yasaklamışlar.
Forumlarında sormaya çalıştım yazılımınızda böyle bir olay mı var diye, başka sitelere gideceksen git diyerek sorumu cevaplamamak için beni susturdular sunucuda.
Tüm bunları anlatma sebebim tamamen mh görünümlü çakma sitelere güvenmeyin hileleri çalışsa bile, çünkü trojen var launcherlarında.
Konuyu virüs yükledikleri için virüse açtım yanlış yere açtıysam affola.
Moderatörlere isterlerse site adını veririm gidip bir konuşursunuz
Mhdeki hileleri modlayıp kendileri yapmış gibi veriyorlar bu arada