Virüssüz Skin hilesi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
arkadaşlar renzskin falan yazmayın baştan söylüyorum şu skin changerleri nasil yapıyolar bu nasıl kodlanıyor nasil yapılıyor onun hakkında konusmak ve biliyosanız virüssüz skin changer varsa önermeniz (cidden kimse mi yapamıyor olum virüssüz skinchanger niye illa virüs koyuyolarki icine :D)

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Bende görmedim virüssüz skin illa içine bir şeyler atıyolar :D

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
kanka cs de bir zamanlar bir skin changer vardi diger oyuncular felanda gore biliyordu cok guzel calisan bir hileydi ama guzel mayning yapiyodu

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
çünkü skinchanger çoğu oyuncunun isteyeceği birşey bizim ülkede onlarda mantıken en basitinden yapıyor virüsü koyuyor neden adam hile ile uğraşsın skinchanger 5dk

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
çünkü skinchanger çoğu oyuncunun isteyeceği birşey bizim ülkede onlarda mantıken en basitinden yapıyor virüsü koyuyor neden adam hile ile uğraşsın skinchanger 5dk
saniyorum ki kodlama ile felan aran iyi kanka ben bu konuda baya siradanim senin 5 dk dedigin bana imkansiz gibi geliyo 😅

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
r3zn skin var kardeşim mükemmel bişey oyundaykende istediğin kadar değişiyorsun sorun yok

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
kanka bu kadar basitse ben 2 tane car oynuyorum o 2 carda istedigim skinleri kullanabilcegim bi program yapamaz mıyım basitinden bi imkanı var mı bunu

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
virus suz zor çünkü cogu yazılımları 3 parti uygulamaları bilgisayar defender virus olarak algılıyor oynayagın zaman prgoramı indirmeden deepfreze kurup daha sonra kaldırabilrsin bilgisayarın geri eski haline dönebilir

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
videooda nasıl yapılacağına kadar anlatıyor dostum iyi oyunlar

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Renzskin var ama virüslümü bişmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...