VirüsTotal Uploader Desktop v1.0 By #BozkurtTm ( Virüs Tarama Programı )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
I'm the Boss
Ultra Üye
9 HİZMET YILI
Evet arkadaşlar geliştirmiş olduğum ufak bi proje 
Bu ufak program sayesinde Hiçbişeye gerek kalmadan Virüstotal taraması yapabilirsiniz
Kullanımı çok kolay sadece videoyu izleyin
- Programda Api key verilmiştir ( Virüstotale kaydolarak sizde alabilirisniz )
:özellik:
Çoklu Upload (Sürükle bırak )
1dk da 4 tarama limiti
Kodlama Dili : Vb.NET
:video: 

****​
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
 - 

Virüstotal sonuçlarında bikaç trojan göstermiş Korkmayın Uloader olduğu için trojan alglıyor burda amacımız Antivirüs hizmeti vermek
iŞİNİZE YARADIYSA 1 REP RİCA OLUNUR

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Buldugu vırusler Dogrumu Pekı?

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
I'm the Boss
Ultra Üye
9 HİZMET YILI
CrawLTC' Alıntı:
BozkurtTeam' Alıntı:
Virüstotalden çekiyor sonuçları tabi doğruu :D
Kullanmam Ama Yınede Iyı Calısma.

:D Senin kullandığın Vt rogramı da dahil her sonucu veriyor
Eğer Virüstotal sonuçlarına kafan takıldıysa korkma kardeş uploader olduğu için trojan gösteriyor :(

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
BozkurtTeam' Alıntı:
CrawLTC' Alıntı:
Kullanmam Ama Yınede Iyı Calısma.

Eğer Virüstotal sonuçlarına kafan takıldıysa korkma kardeş uploader olduğu için trojan gösteriyor :(

Hmm Dedıgım Gıbı Kullanmam Her Zaman 1 secenek Dururken 2 secenekı secmek sacma olur ama +1 rep verdım ;)

Ultra Üye
9 HİZMET YILI
program harbi güzel diğer programlarında'da başarılar

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
I'm the Boss
Ultra Üye
9 HİZMET YILI
CrawLTC' Alıntı:
BozkurtTeam' Alıntı:
Hmm Dedıgım Gıbı Kullanmam Her Zaman 1 secenek Dururken 2 secenekı secmek sacma olur ama +1 rep verdım ;)

Pc senin kardeş bana niye soruyosun ::Dahsen Antivirüs kullanmıyorum ve memnunum 
eskiden eset varken pc  35 saniyede açılıyodu şimdi temizledim pc yi sadece cclaner var 14 saniyede açılıyor gayet de memnunnum :D

TheVeıL' Alıntı:
program harbi güzel diğer programlarında'da başarılar

Eywallah kardeş senin paylaştıkların kadar olmasa da bizde artık paylaşım yapcaz ;)

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
BozkurtTeam' Alıntı:
CrawLTC' Alıntı:

Pc senin kardeş bana niye soruyosun ::Dahsen Antivirüs kullanmıyorum ve memnunum 
eskiden eset varken pc  35 saniyede açılıyodu şimdi temizledim pc yi sadece cclaner var 14 saniyede açılıyor gayet de memnunnum :D

Aynn eset var bende wın 10 kullanıyom pc acılıs 10 sn Pekı neden erken acılıyor wındows 10 nu DWS Lıte ıle temızledım rahatladı. ;) 

Bu arada Mıcrosoft CClenar pek guvenmeyın dıye bır acıklama yaptı cclenar kayıt defterını bozabılır dıye. 

bAK burda:

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
I'm the Boss
Ultra Üye
9 HİZMET YILI
CrawLTC' Alıntı:
BozkurtTeam' Alıntı:
Aynn eset var bende wın 10 kullanıyom pc acılıs 10 sn Pekı neden erken acılıyor wındows 10 nu DWS Lıte ıle temızledım rahatladı. ;) 
Bu arada Mıcrosoft CClenar pek guvenmeyın dıye bır acıklama yaptı cclenar kayıt defterını bozabılır dıye.

Sanmam kardeş kayıt defteri düzenleyici diye özelliği var ama orda kullanılmayan dosya uzantılarını 
hatalı kısayollar filan siliyor ::D vazgeçmem  Cleaner den , crackten her seferinde güncelleyip aktfiliyom :D

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
BozkurtTeam' Alıntı:
CrawLTC' Alıntı:

Sanmam kardeş kayıt defteri düzenleyici diye özelliği var ama orda kullanılmayan dosya uzantılarını 
hatalı kısayollar filan siliyor ::D vazgeçmem  Cleaner den , crackten her seferinde güncelleyip aktfiliyom :D

sana vazgec demıyorum sen banane senın pc nden dedın bende uyarmak ıstedım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...