- Yasaklandı
-
I'm the Boss
Ultra Üye
Virüstotalden çekiyor sonuçları tabi doğruuCrawLTC' Alıntı:Buldugu vırusler Dogrumu Pekı?
BozkurtTeam' Alıntı:Virüstotalden çekiyor sonuçları tabi doğruuCrawLTC' Alıntı:Buldugu vırusler Dogrumu Pekı?
CrawLTC' Alıntı:Kullanmam Ama Yınede Iyı Calısma.BozkurtTeam' Alıntı:Virüstotalden çekiyor sonuçları tabi doğruu
BozkurtTeam' Alıntı:CrawLTC' Alıntı:Kullanmam Ama Yınede Iyı Calısma.
Senin kullandığın Vt rogramı da dahil her sonucu veriyor
Eğer Virüstotal sonuçlarına kafan takıldıysa korkma kardeş uploader olduğu için trojan gösteriyor
CrawLTC' Alıntı:Hmm Dedıgım Gıbı Kullanmam Her Zaman 1 secenek Dururken 2 secenekı secmek sacma olur ama +1 rep verdımBozkurtTeam' Alıntı:Senin kullandığın Vt rogramı da dahil her sonucu veriyor
Eğer Virüstotal sonuçlarına kafan takıldıysa korkma kardeş uploader olduğu için trojan gösteriyor
TheVeıL' Alıntı:program harbi güzel diğer programlarında'da başarılar
BozkurtTeam' Alıntı:CrawLTC' Alıntı:Hmm Dedıgım Gıbı Kullanmam Her Zaman 1 secenek Dururken 2 secenekı secmek sacma olur ama +1 rep verdım
Pc senin kardeş bana niye soruyosun :ahsen Antivirüs kullanmıyorum ve memnunum
eskiden eset varken pc 35 saniyede açılıyodu şimdi temizledim pc yi sadece cclaner var 14 saniyede açılıyor gayet de memnunnum
CrawLTC' Alıntı:Aynn eset var bende wın 10 kullanıyom pc acılıs 10 sn Pekı neden erken acılıyor wındows 10 nu DWS Lıte ıle temızledım rahatladı.BozkurtTeam' Alıntı:Pc senin kardeş bana niye soruyosun :ahsen Antivirüs kullanmıyorum ve memnunum
eskiden eset varken pc 35 saniyede açılıyodu şimdi temizledim pc yi sadece cclaner var 14 saniyede açılıyor gayet de memnunnum
Bu arada Mıcrosoft CClenar pek guvenmeyın dıye bır acıklama yaptı cclenar kayıt defterını bozabılır dıye.
BozkurtTeam' Alıntı:CrawLTC' Alıntı:Aynn eset var bende wın 10 kullanıyom pc acılıs 10 sn Pekı neden erken acılıyor wındows 10 nu DWS Lıte ıle temızledım rahatladı.
Bu arada Mıcrosoft CClenar pek guvenmeyın dıye bır acıklama yaptı cclenar kayıt defterını bozabılır dıye.
Sanmam kardeş kayıt defteri düzenleyici diye özelliği var ama orda kullanılmayan dosya uzantılarını
hatalı kısayollar filan siliyor :vazgeçmem Cleaner den , crackten her seferinde güncelleyip aktfiliyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?