Visible check kodlama hk yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Şimdi bu kodlarda bi sıkıntı var ve tam stabil çalışmıyor oyunda burda nerede hata olabilir yardımcı olur musunuz

dc: kingofthe

typedef var([I]vec_set_0)(VECTOR[/I], VECTOR*); vec_set_0 vec_set = (vec_set_0)GetProcAddress(GetModuleHandleA("acknex.dll"), "vec_set");

C++:
VECTOR SrcPos = { LocalPos.x * 1024.0, _VAR(0), _VAR(0) }; //float -> var -> (only x for trace)
VECTOR EnemyPos = { bHead.x, _VAR(0), _VAR(0) }; //float -> var -> (only x for trace)

VECTOR LocalP;
    VECTOR LocalPMain;
    vec_set(&LocalP, &LPos);
    LocalPMain.x = _VAR(LocalP.x);
    LocalPMain.y = _VAR(LocalP.y);
    LocalPMain.z = _VAR(LocalP.z);

VECTOR PlayerT;
    VECTOR PlayerTMain;
    vec_set(&PlayerT, &TPos);
    PlayerTMain.x = _VAR(PlayerT.x);
    PlayerTMain.y = _VAR(PlayerT.y);
    PlayerTMain.z = _VAR(PlayerT.z);

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Biraz eksik bilgi var aslında;

vec_set fonksiyonu, bir vektörü diğerine kopyalamak için kullanılıyor. Ancak, vec_set fonksiyonunun GetProcAddress ile alınması potansiyel bir sorun olabilir. Eğer acknex.dll doğru yüklenmez veya vec_set fonksiyonu bulunamazsa, bu durum fonksiyonun başarısız olmasına neden olabilir.

Kodu adım adım debug edebilirsin.

Fonksiyonun doğru alınıp alınmadığını kontrol etmek için vec_set çağrılmadan önce null olup olmadığını kontrol edebilirsin

_VAR Makrosunda bir kaç potansiyel hata olabilir.

Seçkin Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Biraz eksik bilgi var aslında;

vec_set fonksiyonu, bir vektörü diğerine kopyalamak için kullanılıyor. Ancak, vec_set fonksiyonunun GetProcAddress ile alınması potansiyel bir sorun olabilir. Eğer acknex.dll doğru yüklenmez veya vec_set fonksiyonu bulunamazsa, bu durum fonksiyonun başarısız olmasına neden olabilir.

Kodu adım adım debug edebilirsin.

Fonksiyonun doğru alınıp alınmadığını kontrol etmek için vec_set çağrılmadan önce null olup olmadığını kontrol edebilirsin

_VAR Makrosunda bir kaç potansiyel hata olabilir.
Özel mesaj ile discord bıraktım eklemeni bekliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...