Üye
Teşekkürler bro. Eline sağlık.
ben buldum çektim biraz ayar verıcem attırmayı hızlendırırım heralde asmden @RaasielXKardeşim Helal Olsun O pointeri nasıl gizlediysen uğraştırcan beni ama bulucam pardon çalıcam![]()
bize lamer diyenler utansınKardeşim Helal Olsun O pointeri nasıl gizlediysen uğraştırcan beni ama bulucam pardon çalıcam![]()
ben buldum çektim biraz ayar verıcem attırmayı hızlendırırım heralde asmden @RaasielX
Benim çorumludaki sistemin aynısı olmuş gayet başarılı bi sistem strings mid yöntemi baya etkilidir Helal Olsun.(Ama O Pointeri bulcam a*bize lamer diyenler utansın![]()
envanterde yeniden doğuş olması lazım exstradan !LAAN NE GÜZEL SEVINMISTIM ATLAMA HİLESİ BULDUM DIYE 18 SANİYEDE BİTİRİYOR YENIDEN DOGUŞ OLMASINA RAGMEN
@ArtistNeo pointleri ben çektim ama kımseye vermem merak etmeenvanterde yeniden doğuş olması lazım exstradan !
Bazı Şeyler Gizli Kalmalıdır Bulan Varsada Paylaşmasın Lamerlerin Ekmeğine yağ sürmeyin@ArtistNeo pointleri ben çektim ama kımseye vermem merak etme![]()
@ArtistNeo skntı etme bro sen paylaşmamBazı Şeyler Gizli Kalmalıdır Bulan Varsada Paylaşmasın Lamerlerin Ekmeğine yağ sürmeyin![]()
Açıklamadaki videoya bakarak yapabilirsin.kardeş h ile nasıl yapıyosunuz banada öğretebilirmisiniz
Açıklamadaki videoya bakarak yapabilirsin.kardeş h ile nasıl yapıyosunuz banada öğretebilirmisiniz