Aynen 1 saatir flan bende log alıyorum değiştirdim fakat gene düzelmediSorunsuz Kullanıyordum Fakat Log Vermeye Başladı İsim Değiştirdim Hala Aynı.
fıxlenmıstır neden anlamıyorsunuzKardeşim her türlü log yiyorum yardım edersen sevinirim. Resourse isim değiştirme yönetici v.s. Başarılar
Aynen Öyle Kullandığım Yan Hesap 1 Gün Ban Yemiş. Şuanda Çalışan Bir Hile Varsa Linkini Atabilirmisin Veya Konu Başlığını.fıxlenmıstır neden anlamıyorsunuz
Herhangi Bir Atar Yapmadım Sadece Kullanmak İstemiyorsan Kullanma Dedim Bunun Neresi Atar?niye atarlı konuşuyosun sadece biraz garip gözüküyor dedim bunda ne gariplik var?
Aga Hile Fix'mi Herkese Log Veriyor ? Güncelledigin Yeni Versiyonmu ?Linkler Güncellendi ! 04.09.2017 -- 18:14
tmm kardeş büyütmeyelim olayıHerhangi Bir Atar Yapmadım Sadece Kullanmak İstemiyorsan Kullanma Dedim Bunun Neresi Atar?
log vermeycek şekilde güncelledimAga Hile Fix'mi Herkese Log Veriyor ? Güncelledigin Yeni Versiyonmu ?
Eywallah Allah Razı Olsunlog vermeycek şekilde güncelledim
Neden D.mod değilsin noldu @TeknoHayduT
alındı knks
boş yapma oraya virüs total 'i keyfimizden eklemiyoruzulan tertemiz pcye vürüs bulaştı tarattım gözükmedi kalitesiz içeriklerinizi adam etmden paylaşmayınız pls