Visual Basic den Anlayan arkadaşlar bakabilir mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
beyler Şimdi Ben Bi Yardımcı Program Projesi Üstünde Çalışıyorum Ama Ben Bu Prgoramı Uzakta Örnek Veriyorum Yeni Bi Buton Ekledim O butona Yeni Bi İşlem Yapmasını Söyledim Ama Ben Bu Programı Kullanan Arkadaşların Tekrar İndirmeden Program Güncellemesini Veya Program Çalışırıken Yeni Sürüm Cıktı İnidrimek İstermisin Gibi Uyarı Vermesini Nasıl Saglarsınız Yardımcı Olursanız Çok Sevinirim

Not:yardımcı Olana +rep

Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
karderş ftp sunucu üstünden bunu yaptıra bilirsin yutubede böyler konular var odan bakabilirsin

Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
AwardHack' Alıntı:
Uptadet İstiyon Ama Zor
kardeş en azında bi programı calşırken yeni güncelleme geldimi indirmek istermisiniz uyarısı yapmaya çalışıyom en küçük hedefim şimdilik o bilgin varsa yardımcı olursan sevinirm

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Kardeş Kaç yıldan beri vb.net kodluyom abaya geliştim ama öyle bişey kodunu bulmadım dword vip hack gibi olsun diyon sen ama çok zor

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
Öncelikle ftp mizde hehangi bir adda bi text dosyası oluşturun.Ben fix.txt diye bir dosya oluşturdum.
--
Forma 1 label ekliyoruz.[Gizleyebilirsiniz isteğinize kalmış]
Public Class ın üstüne
--
Form1 Load Kısmına
--
Try
Dim client As New Net.WebClient
client.Credentials = New Net.NetworkCredential("ftp kullanıcı adı", "ftp şifre")
Label1.Text = client.DownloadString("Oluşturduğunuz .txt dosyasını ftp konumu")
Catch ex As Exception

End Try
If Label1.Text = "Fix" Then
MsgBox("Program fix kapatılıyor")
Me.Close()
End If

Eğer ftp de oluşturduğunuz .txt dosyasının içine Fix yazarsanız program açılmayacaktır ve Program fix kapatılıyor diye bir msg box gelecek ve program kapanacaktır. Bunu sırf kapanma değilde mesela hilenin groupbox unu in aktif edeceksiniz

<code>MsgBox("Program fix kapatılıyor")
Me.Close()<code/>

bu yazıyı THEVEIL paylaşmıştı işine yarar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...