Visual Basic Nasıl TextBoxlu Envanter Kodlarım ? Bilenler Gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar v2.0 Çıkacak Ama Envanter Hack İstiyom Text Box Lu Nasıl Yaparım ?

Son düzenleme:
Cehalet Mutluluktur
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar v2.0 Çıkacak Ama Envanter Hack İstiyom Text Box Lu Nasıl Yaparım ?

Burda Bana Laf Etmek İsteyen Varsa Gitsin !!!

YA KARDEŞ Bİ GİT ARTIK ALLAH AŞKINA, TAMAM DİYORUM YARDIM EDEYİM. SON YAZDIĞIN MESAJI GÖRÜNCE HEVESİMİ KIRDIN. GİT ARAŞTIR BUL BİR ŞEKİLDE

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
YA KARDEŞ Bİ GİT ARTIK ALLAH AŞKINA, TAMAM DİYORUM YARDIM EDEYİM. SON YAZDIĞIN MESAJI GÖRÜNCE HEVESİMİ KIRDIN. GİT ARAŞTIR BUL BİR ŞEKİLDE
Kardeşim Vermiceni Biliyom Uzatma Vermicen Tamam Konudan Çık Bilen Bİ Allahın Kulu Varsa Verir

Cehalet Mutluluktur
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
WriteLong("wolftü.bin", Label1.Text + &H291324, "17925391") ' Bu kodu aktif et butonuna koy veya checkboxa

Dim slot1 As Integer = My.Settings.Csh + &H29136B ' my.settings yazan yere cshyi nereden alıyorsan onu yaz
WriteLong("wolftü.bin", slot1, TextBox3.Text) ' burdaki textbox3 ise slot1in silah kodunun girileceği yer

Pointer güncel bu arada kopyala yapıştır yapsan çalışır direk.

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
WriteLong("wolftü.bin", Label1.Text + &H291324, "17925391") ' Bu kodu aktif et butonuna koy veya checkboxa

Dim slot1 As Integer = My.Settings.Csh + &H29136B ' my.settings yazan yere cshyi nereden alıyorsan onu yaz
WriteLong("wolftü.bin", slot1, TextBox3.Text) ' burdaki textbox3 ise slot1in silah kodunun girileceği yer

Pointer güncel bu arada kopyala yapıştır yapsan çalışır direk.
Kardeşim Aslında Haklısın Hatamdan Dolayı Özür Dilerim <3 Barışmak İstersen Her Zaman Kapım Açık İstemesende Olsun Senin Hakkındı

Cehalet Mutluluktur
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Kardeşim Aslında Haklısın Hatamdan Dolayı Özür Dilerim <3 Barışmak İstersen Her Zaman Kapım Açık İstemesende Olsun Senin Hakkındı

Hey allahım barışmak istersen diyor, yav arkadaşım mısın, yakınım mısın da küseyim kardeş ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...