Visual Basic Tema Archive

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
9 HİZMET YILI
ARKADAŞLAR BUGÜN SİZE VİSUAL STUDİO BASİC VB.NET NASIL TEMA EKLEYECEĞİNİZİ SÖYLEDİM VE ARŞİVLERİ ATTIM KOLAY GELSİN

Temayı nasıl kullanacağız?

*Öncelikle beğendiğiniz bir temayı seçiyorsunuz.Daha sonra üst sekmede bulunan "< > Code " sekmesine tıklıyoruz.Kodları "Ctrl + A" ve "Ctrl + C" yaparak kopyalıyoruz.

*Programımızı açıyoruz ve sağ tarafta bulunan projemizin adını seçiyoruz

Projemize sağ tıklayıp "ekle" (add) seçeneğine tıklıyoruz.

*Daha sonra "Sınıf"a tıklayın (class)

*Şimdi "ekle" (add) seçeneğine tıklayıN

[Şimdi karşınıza "Class.vb" adında boş bir sayfa açılacak.Bu boş sayfaya "Ctrl + V" kombinasyonu ile temamızın kodlarını yapıştırıyoruz.Yan sekme olan "Form1"e geçiyoruz.F5 tuşuna tıklıyoruz (Debug).Başladığında pencereyi kapatın.Bir kaç saniye bekledikten sonra Tüm araçlara tıklayın.(All Tools)En üstte sizin temanızın araçlarına ulaşabilirsiniz.
İyi kullanımlar.

Link:
http://www.mediafire.com/?1as1a67ww2atez9
Virüs total:https://www.virustotal.com/tr/url/37876ff97aa342a081ed8eb6514c3b8f4b9cb1a87fa81d8c88cc0a588aa7a0f9/analysis/1487175158/

[(İSTEK ÜZERİNE KONU DÜZENLENDİ)]

Emektar Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
1.si konuların altına raporladım, rapor vs. yazmayın diye defalarca uyardık hala yapan var.
2.si Full alıntı konu paylaşmak forum kurallarına aykırıdır. Alıntı yapıyorsanız eğer, kendi cümlelerinizide ekleyin.

Emektar Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Silmeye gerek yok, bu kesinlikle son uyarı. Yorumlarda rapordan bahsetmeyin, "Rapor Et" butonuna tıklayıp seçeneği veya ayrı bi sebebi yazın bırakın, post kasmaya gerek yok!

Emektar Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Bana cevap yazarken bile post kastığının farkındasındır, umarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...