PUBG Lite PC Türkiye üzerinden bağlanma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
Vermiş olduğum siteden download hızı iyi olan, farklı bir Proxy adresi deneyin. Sorununuz devam ederse NordVPN öneririm.
Ben normalde sorun yaşamıyorum fakat lite da bi hileniz var bunun token mı artık bilmiyorum onaylaması için siteye giriş yapmamı istiyor yani otomatik uygulama yapıyor fakat proxifer olduğu için otomatik banned yiyorum
Post automatically merged:

@OxyGevA Hocam bi yardımcı olur musun

Son düzenleme:
Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
@jacks030303 PM yoluyla ulaşamıyorum. Lütfen proxifier adlı programda şu proxy'yi kullanır mısınız ::

Adress: 182.52.51.103 Port: 4153
Sock Version 4
Use Socks4 Extension : Tik atmanız lazım.

Şahsen bu proxy ile hile de açıyorum. Lagsız, sorunsuz şekilde oynuyorum.

Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
14 Şubat 2019'da avrupa sunucuları gelicekmiş beyler kaynak sağlam...

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
@jacks030303 PM yoluyla ulaşamıyorum. Lütfen proxifier adlı programda şu proxy'yi kullanır mısınız ::

Adress: 182.52.51.103 Port: 4153
Sock Version 4
Use Socks4 Extension : Tik atmanız lazım.

Şahsen bu proxy ile hile de açıyorum. Lagsız, sorunsuz şekilde oynuyorum.

Dostum 10 a yakin pvn kullandim ama ยังไม่เปิดบริการในภูมิภาคของคุณ burda kaliyorum. Saat ve konum ayarlarini denildigi gibi degistirdim hatta garenayi kurdum ordan baglaniyorum oyuna giriyorum ama Lite da login de kaldim. Bana yardimci olabilir misin ?

İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır.
Griffin Premium
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
proxifer kulanarak sitede banlıysanız önce hileyi enjecte edin sonra proxifer acarak oyuna girin bir diğer secenekse oyuna girdikten sonra antrenman sahasına gidin proxifer kapatın hileyi aktif edin sonra tekrar proxifer acarsanız ne baglantınız gider nede herhangi bir sorun yaşarsınız

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Eline sağlık ayrıntılı güzel anlatım ama ping çok yüksek oluyor okadar proxy denedim ama yok adamlar her türlü ping farkını kullanarak vuruyorlar

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Eline sağlık ayrıntılı güzel anlatım ama ping çok yüksek oluyor okadar proxy denedim ama yok adamlar her türlü ping farkını kullanarak vuruyorlar
Oyuna girdikten sonra uçaktayken proxifier programına sağ tıklayarak exit derseniz. Kendi internetinizle oynarsınız. Oyun sonu proxifier programını tekrar açarak bağlantınızın kopmamasını sağlayabilirsiniz.

@#Eq1NoX Hocam konuyu pubg lite içerisine taşır mısınız ?

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Oyuna girdikten sonra uçaktayken proxifier programına sağ tıklayarak exit derseniz. Kendi internetinizle oynarsınız. Oyun sonu proxifier programını tekrar açarak bağlantınızın kopmamasını sağlayabilirsiniz.

@#Eq1NoX Hocam konuyu pubg lite içerisine taşır mısınız ?
Bunu crash hatası verdiği zzamaan yapıyordum lag da aazallma fark ediliyor ama ping de bu durum pek geçerli olmuyor

İstersen vur çıksın canım , Kanımı Maviye boya
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Güzel konu dostum + :gelisirabii:

Onaylı Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
selamın aleykum baba ben sım dı bu proxfiser herseyı yapıyortum hersey tamam bır grııyorum oyuna tayland ip le girmiyo ya hata veriyor yada yetkili siz degilsiniz diyor bunun sorununu cozumunu bılen varsa bır yardımm edermı ?

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bende herşeyi yapmama rağmen hala crash hatası alıyorum

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
beyler malesef bazı kişilerde herşeye rağmen crash hatası devam ediyor her türlü vpn programı denedim tüm videoları izledim 1 haftadır uğrşatım format bile attım hdd ban ihtimali diye hdd id değiştim ama herşeye rağmen hiç çözüm yok bazılarında şansına oluyor bazılarında hiç çözüm yok

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
En güzeli global e gelmesini beklemek

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Beyler herşey tamam bir sıkıntı yok ama tek sorun başlat a basıyorum running yazıyor tekrar start tuşu çıkıyor oyun başlamıyor anlamadım gitti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...