12 Nis 2017 #1 KAPT4N K Onaylı Üye Katılım 19 Mar 2017 Mesajlar 81 Tepki puanı 18 Yaş 28 9 HİZMET YILI Beyler bu hatayı alıyorum yüklenmiyor anlayan varsa yardım ederse sevinirim
12 Nis 2017 #2 emreuns E Üye Katılım 8 Nis 2017 Mesajlar 39 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI Daha Önce Yükledinmi Programı ? Oyla 0 Olumsuz oyla
12 Nis 2017 Konuyu başlatan #3 KAPT4N K Onaylı Üye Katılım 19 Mar 2017 Mesajlar 81 Tepki puanı 18 Yaş 28 9 HİZMET YILI emreuns' Alıntı: Daha Önce Yükledinmi Programı ? Genişletmek için tıklayın ... yok hiç yüklemedim daha önce Oyla 0 Olumsuz oyla
emreuns' Alıntı: Daha Önce Yükledinmi Programı ? Genişletmek için tıklayın ... yok hiç yüklemedim daha önce
12 Nis 2017 #4 emreuns E Üye Katılım 8 Nis 2017 Mesajlar 39 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI KAPT4N' Alıntı: emreuns' Alıntı: Daha Önce Yükledinmi Programı ? Genişletmek için tıklayın ... yok hiç yüklemedim daha önce Genişletmek için tıklayın ... kardeşim o zaman eksik indirmişsin link paylaşımı yasak fakat internetten izleyerek yap yoksa hata alırsın onun ayarı filan oluyo izle öyle kur. Oyla 0 Olumsuz oyla
KAPT4N' Alıntı: emreuns' Alıntı: Daha Önce Yükledinmi Programı ? Genişletmek için tıklayın ... yok hiç yüklemedim daha önce Genişletmek için tıklayın ... kardeşim o zaman eksik indirmişsin link paylaşımı yasak fakat internetten izleyerek yap yoksa hata alırsın onun ayarı filan oluyo izle öyle kur.