visual code biraz kastırıyor (Yardım)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
merhaba eski bir sistem kullanıyorum i3 550 3.20ghz 3gb ram radeonhd 5400 ekran kartı var c# öğrenmek istiyorum ama visual code falan biraz kastırıyor bana uygun bir ide arıyorum önerileriniz nedir

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
İ5 Al Sorun Kalmaz Ama Ben İ5 Yerine Ryzen 3 Tarcih Ediyorum Çünkü Ryzen 3 İ7'ye Bedel

a bored guy
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
code lite kullanabilirsin.

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
sublime text kullan aga ben visual studio'nun developer command prompt'unu kullanarak visual studio code'dan kodu yazıp konsoldan msbuild çekiyordum
form yaptığımda visual dosyasını tamamen kendim editlemiş oluyordum
hem hakim oluyorum hemde performans arttırmış oluyorum

Roseline******************************************
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
dostum bence ağır çalışsada kullanmanı öneririm

Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
aga be bendede amd hd 5400 var kral onun için internet tabanlı yazılım siteleri var onlara gir girdiğin her koduda metin defteri olarak 1 tane klasöre kaydet öğrendiklerini felan

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
  • SharpDevelope
  • PyCharm
  • Notepad++
  • Dev-C++
  • Code::Blocks
  • Geany
bunları dene en rahat ettiğini kullan ama sana önerim ilk fırsatta eğer hobiden öte bakıyorsan bu işe kendine uygun fiyatlı bir şeyler alman (işlemci ram bazında söylemiyorum 1500'e laptoplar olur ikinci el olur vs. yeni bir makina komple )

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
sublime text kullan aga ben visual studio'nun developer command prompt'unu kullanarak visual studio code'dan kodu yazıp konsoldan msbuild çekiyordum
form yaptığımda visual dosyasını tamamen kendim editlemiş oluyordum
hem hakim oluyorum hemde performans arttırmış oluyorum
kanka çok uğraş gibi geldi
Post automatically merged:

İ5 Al Sorun Kalmaz Ama Ben İ5 Yerine Ryzen 3 Tarcih Ediyorum Çünkü Ryzen 3 İ7'ye Bedel
bu sisteme para harcamaya hiç kalkışmak istemiyorum çünkü bir kaç aylık ömrü kaldı hissediyorum psuda kondanstörlerden biri patlamış ıslık falan çalıyor pc :D

code lite kullanabilirsin.
  • SharpDevelope
  • PyCharm
  • Notepad++
  • Dev-C++
  • Code::Blocks
  • Geany
bunları dene en rahat ettiğini kullan ama sana önerim ilk fırsatta eğer hobiden öte bakıyorsan bu işe kendine uygun fiyatlı bir şeyler alman (işlemci ram bazında söylemiyorum 1500'e laptoplar olur ikinci el olur vs. yeni bir makina komple )
kankalar önerdikleriniz ideleri deneyeceğim hobiden daha çok ilerde ikinci bir gelir kaynağı için düşünüyorum şuan lisedeyim önümüzdeki haziran staj işlerim var birazda birikim yapıyorum işler yolunda giderse değiştireceğim zaten ama pek umudum yok.

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
knk yeni bilgisayar al yeni nesil ama

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bu sistemle çok fazla bir şey yapamazsın, olduğu kadar idare et ya da yeni bir bilgisayar alabilirsin. Çok fazla oyun vs oynamıyorsan laptop önerebilirim. Bir hata yapıp ucuz ve sistemi düşük laptoplar alma. Bu bilgisayara şükrederken bulursun kendini.
Arka planda boş çalışan uygulamaları kapat, kullanmadığın uygulamaları sil. Düzenli olarak bilgisayarının kasasını temizle ve bilgisayarındaki çöp dosyaları sil.

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kanka çok uğraş gibi geldi

bu sisteme para harcamaya hiç kalkışmak istemiyorum çünkü bir kaç aylık ömrü kaldı hissediyorum psuda kondanstörlerden biri patlamış ıslık falan çalıyor pc :D

kankalar önerdikleriniz ideleri deneyeceğim hobiden daha çok ilerde ikinci bir gelir kaynağı için düşünüyorum şuan lisedeyim önümüzdeki haziran staj işlerim var birazda birikim yapıyorum işler yolunda giderse değiştireceğim zaten ama pek umudum yok.
uğraş değil bence hem güzel hemde kasmaz bilgisayarın açısından düzgün olur

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Yeni pc Topla Hem Daha İyi Performans Alırsın.

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Bu sistemle çok fazla bir şey yapamazsın, olduğu kadar idare et ya da yeni bir bilgisayar alabilirsin. Çok fazla oyun vs oynamıyorsan laptop önerebilirim. Bir hata yapıp ucuz ve sistemi düşük laptoplar alma. Bu bilgisayara şükrederken bulursun kendini.
Arka planda boş çalışan uygulamaları kapat, kullanmadığın uygulamaları sil. Düzenli olarak bilgisayarının kasasını temizle ve bilgisayarındaki çöp dosyaları sil.
zaten rutin olarak 2 ayda bir açıp temizlerim içini gereksiz dosya ve uyulama tutmamaya özen gösteririm

Yeni pc Topla Hem Daha İyi Performans Alırsın.
para kanka para

Son düzenleme:
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Notepad++ kullanıyorum genellikle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...