28 Nis 2021 #1 emrecan190732 Onaylı Üye Katılım 5 Haz 2020 Mesajlar 131 Çözümler 2 Tepki puanı 11 Ödüller 5 Yaş 25 6 HİZMET YILI Arkadaşlar sitedeki kekwlerin çalışması için gerekli olan visual program linklerini bulamadım elinde olan varsa atabilir mi ---Edit: Buldum özür dilerim
Arkadaşlar sitedeki kekwlerin çalışması için gerekli olan visual program linklerini bulamadım elinde olan varsa atabilir mi ---Edit: Buldum özür dilerim
Çözüm #Roaccat 28 Nis 2021 DirectX: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Visual Paketleri: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
DirectX: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Visual Paketleri: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
28 Nis 2021 #2 #Roaccat Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın. Emektar Üye Katılım 2 Ocak 2016 Mesajlar 4,595 Çözümler 1,842 Tepki puanı 2,297 Ödüller 18 10 HİZMET YILI DirectX: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Visual Paketleri: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
DirectX: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Visual Paketleri: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)