Visual Studio C++ 435 hata veriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar hatam burada, C# vesaire kullanırken hiçbir hata yok, sorunsuz fakat C++ konsolu açıyorum. Direkt böyle bir hatayla karşılaşıyorum, dosyaları eksik yüklediğinden şüpheleniyorum. Güvenlik duvarı kapalı, virüs programım yok. Hani onlar engel olamaz, bunun başka bir sebebi olmalı. C++ üzerinde çalışmalar yapmak istiyorum fakat bu engel olduğu için çalışma yapamıyorum. Dev C++ gibi programlar vesaire de var fakat ben buradaki hatayı çözmek istiyorum çünkü Microsoft Office programlarını Word, Point, Excel vb. yüklerken de direkt "çalışmayı durdurdu" hatası alıyorum. Kurulum yapamıyorum, nerede sorun var? Bir yardımcı olursanız çok sevinirim, benim için büyük bir sorun. Çözerseniz çok mutlu olacağım.

1672637191027.png

Moderatörün son düzenlenenleri:
bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
debug olarak değilde release olarak çalıştırın. bide öyle bakalım ayrıca kodlarda yazılı olan şeyler sanırım kütüphanenizde ekli değil

Üye
3 HİZMET YILI
debug olarak değilde release olarak çalıştırın. bide öyle bakalım ayrıca kodlarda yazılı olan şeyler sanırım kütüphanenizde ekli değil

bu dediğini nasıl yapabilirim c# konsolunu açarken hiçbir sorun yok c++ konsolunda problem oluyor debug degılde release olarak nasıl calıstırabılırım ve evet dedıgınız gıbı sanırım degıl bı yerde bı noktada erısım engelı gıbı bırsey var galıba anlam veremıyorum microsoft office programlarını yuklerken de calısmayı durdurdu falan dıyor bılgısayarın ayarlarında mı bı sıkıntı var anlayamadım engellıyor bı seylerı guvenlık duvarı kapalı vırus programı da yok

bu dediğini nasıl yapabilirim c# konsolunu açarken hiçbir sorun yok c++ konsolunda problem oluyor debug degılde release olarak nasıl calıstırabılırım ve evet dedıgınız gıbı sanırım degıl bı yerde bı noktada erısım engelı gıbı bırsey var galıba anlam veremıyorum microsoft office programlarını yuklerken de calısmayı durdurdu falan dıyor bılgısayarın ayarlarında mı bı sıkıntı var anlayamadım engellıyor bı seylerı guvenlık duvarı kapalı vırus programı da yok

yukardan releaseyi seçtim gene aynı

bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
yukardan releaseyi seçtim gene aynı
hocam bir sürü hata alıyorsunuz muhtemelen dosyalar eksik veya kütüphaneye ekli değil linker ile eklemeniz gerekiyor.

Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Arkadaşlar hatam burada c# vesaire kullanırken hiçbir hata yok sorunsuz fakat C++ konsolu açıyorum direk böyle bir hatayla karşılaşıyorum dosyaları eksik yüklediğinden şüpheleniyorum güvenlik duvarı kapalı virüs programım yok hani onlar engel olamaz bunun başka bir sebebi olmalı lütfen C++ üzerinde çalışmalar yapmak istiyorum fakat bu engel olduğu için çalışma yapamıyorum DevC++ gibi programlar vesaire de var fakat ben buradaki hatayı çözmek istiyorum çünkü Microsoft Office programlarını (Word, Point, Excel vb.) yüklerken de direk "Çalışmayı Durdurdu" hatası alıyorum kurulum yapamıyorum nerede sorun var bir yardımcı olursanız çok sevinirim benim için büyük bir sorun çözerseniz çok mutlu olucam.
vs kurulurken c++ seçilmediğinde ve ya kodların kütüpahanesi ekli değilse yada eski bir vs de yeni bir vsde yapılan proje açılmaya çalışıldıysa olur bu genelde eğer bu 3üde değil diyoran bi vsyi silip kurmanda yarar verdim onun harici vericek bir tavsiyem yok

Adaletin Bumu Dünya
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
release olarak çalıştır reis

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
435 hata varsa source eksiktir hocam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...