Visual Studio Code HTML düzenleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
html i yeni öğreniyorum youtube tan filan baktım bulamadım sayfanın başlığına nasıl < > ayracı oluyor visual studio code da new folder açıyom ama sayfa metin belgesi gibi oluyor kodun anlamı kalmıyor site olmuyor yani bide daha iyi öğrenebileceğim bir dil veya uygulama önerisi olan varsa tavsiyelere açığım

Yaşayan efsane
Banlı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Öncelikle dc adresini verirsen visual studio code nasıl kullanabilirsin gösterebilirim. 2. Olarak yazılım öğrenmek istiyorsun ama hangi alanda proje yapacaksın, örneğin bu bir web sitesi olabilir , bir masaüstü projesi olabilir veya bir oyun projesi olabilir. Bunu açıklarsan yardımcı olabilirim.

tr1p
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Hocam oncelikle kullandigin programa hakim olmalisin biraz, index.html acarsan ornegin vscodede ve ! yazip tab tusuna basarsan otomatik olarak yapi olusturur vsvs

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Yazılar yüklenmiyorsa hangi dilse onun için paket yükliyceksin o otomatik algılayıp gerekli yerleri renklendircek ayrıca metin belgesinden ayrı olması için html için dosyanın ismini .html olarak değiştirki html dosyası olsun çalıştırmak içinde htmlye çift tıklarsan çalışır ama php için localhost açman gerekli.

Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Udemy kursları gayet sağlıklı olur bu durum için Udemy kamplarına göz at derim ordan bilgi alabilirsin.

Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Öncelikle dc adresini verirsen visual studio code nasıl kullanabilirsin gösterebilirim. 2. Olarak yazılım öğrenmek istiyorsun ama hangi alanda proje yapacaksın, örneğin bu bir web sitesi olabilir , bir masaüstü projesi olabilir veya bir oyun projesi olabilir. Bunu açıklarsan yardımcı olabilirim.
Hocam aynı konuda bana yardımcı olabilirmisiniz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...