EfeSametO' Alıntı:2012 mi 2017 yi İndir Hata Vermesi Normal![]()
ExpertMurderer' Alıntı:2010 indir sende
ExpertMurderer' Alıntı:2010 indir sende
Tm Kardeş Onuda İndircem Bu İndirdiğim 4.Sürüm Olcak 3 Sürümde de Aynı Hatayı Vermesi Normal Mi ?ÜzgünBirey' Alıntı:Arkadaşım 2017 En Son Sürümdür.Hataya gelicek olursak indirmede bir sorun yaşanmış ve bazı dosyalar düzgün indirilmediğinden kaynaklanıyor bende bu hatayı almıştım ama ben artık Visual Studio 2017 kullanıyorum
Fraude' Alıntı:Tm Kardeş Onuda İndircem Bu İndirdiğim 4.Sürüm Olcak 3 Sürümde de Aynı Hatayı Vermesi Normal Mi ?ÜzgünBirey' Alıntı:Arkadaşım 2017 En Son Sürümdür.Hataya gelicek olursak indirmede bir sorun yaşanmış ve bazı dosyalar düzgün indirilmediğinden kaynaklanıyor bende bu hatayı almıştım ama ben artık Visual Studio 2017 kullanıyorum
ÜzgünBirey' Alıntı:Fraude' Alıntı:Tm Kardeş Onuda İndircem Bu İndirdiğim 4.Sürüm Olcak 3 Sürümde de Aynı Hatayı Vermesi Normal Mi ?
2010'da verebilir 2012 ve 2015'de yüksek ihtimal ama 2008 express ile 2017 sürümlerinde vermez ama söylemem gerekki 2017 sürümünde indirme yapmadan bir kaç ayar var istersen tw üzerinden kurulumda yardımcı olayım ?
Fraude' Alıntı:ÜzgünBirey' Alıntı:2010'da verebilir 2012 ve 2015'de yüksek ihtimal ama 2008 express ile 2017 sürümlerinde vermez ama söylemem gerekki 2017 sürümünde indirme yapmadan bir kaç ayar var istersen tw üzerinden kurulumda yardımcı olayım ?
Tm Kardeş İndireyim İso Dosyasını Kuruluma Başlarken ÖM Atarım