Visual Studio'yu Yükleyemiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar Visual Studio 2019 Professional'ı indirmeye çalışıyorum ama indirme bitmiyor. 7,04 GB indirilecek dosya yazıyor, 3,5 GB-5,3 GB arası yükleniyor, sonra birden 3,04 GB'a geri dönüyor. 4 gündür aynı şeyi yapıyor ve hala indirme bitmedi. Lütfen bir çözümü varsa söyleyin kafayı yiyeceğim artık. Şimdiden teşekkür ederim.

Bu gözler neler gördü neler
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bilgisayarından kaynaklanan bir problem var, bilgisayarında visual studio'ya ait tüm dosyaları ve klasörleri sil bilgisayarı temizle ondan sonra tavsiyem Visual Studio 2017 indirmeye çalış sorun çözülecektir.

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Bilgisayarından kaynaklanan bir problem var, bilgisayarında visual studio'ya ait tüm dosyaları ve klasörleri sil bilgisayarı temizle ondan sonra tavsiyem Visual Studio 2017 indirmeye çalış sorun çözülecektir.

Daha önceden çözmesi 1 ay süren bir sıkıntıdan dolayı Visual Studio 2017'yi zaten tamamen silmiştim, sıfırdan indiriyordum zaten. İndirmeyi baştan başlatmayı deneyeceğim. Umarım birşeyler fark eder.

bende de community 2019 var sorunsuz bir şekilde indirdim senin bilgisayardan kaynaklanan bir problem olabilir veya ağ bağlantın ile alakalı

İnternet her en ufak gidip geldiğinde, indirme hızı 0'a düştüğünde biraz daha geriye alıyor. Sorun daha çok pc kaynaklı gibi ya da Installer yazılımı çöp bir yazılım. Demek istediğim indirilen dosyaları neden tekrar siliyor da baştan baştan indiriyor anlamıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...