Who you gonna call
Emektar Üye
Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Vivo şirketinin çıkaracağı yeni akıllı telefonun tanıtım tarihi ve özellikleri gün yüzüne çıktı. 6nm işlemci ile tüketicilerin beğenisine sunulan akıllı telefon tüm dikkatleri üzerine çekiyor.
Vivo S9 teknik özellikleri:
6nm teknolojisi ile üretilmiş olan Dimensity 1100 işlemcisini bünyesinde barındırıyor ve cihaz, 5G teknolojisini destekleyecek. 4 tane 2.6Ghz Arm Cortex-A78 ve 4 tane de 2.0GHz Arm Cortex-A55 çekirdekli işlemcisiyle tüketicilerin beğenisine sunuluyor. 12 gb ram, 256 gb depolama ile lansman edilecek. Vivo S9 Android 11 işletim sistemiyle kutusundan çıkacak. 6.44 inç ekran boyutu ve sAMOLED ekranı bünyesinde barındırıyor. Telefonun arka kısmına gelecek olursak üçlü arka kamera kurulumuyla tüketicileri karşılıyor. Ön kısımda ise ikili ön kamera kurulumuna sahip. Ana kamerası 64 mp çözünürlüğünde, 8 mp ultra geniş açılı kameraya, 2 mp derinlik sensörünü bünyesinde barındırıyor. Ön kamerasına gelecek olursak 44 mp çözünürlüğünde ana kameraya, 8 mp çözünürlüğünde ise ultra geniş açı kamerasına sahip.
4.200 mAh batarya kapasitesi ve 33 watt hızlı şarj desteği ile tüketicilerin beğenisine sunulacak olan Vivo S9, çift sim kart yuvasını da bünyesinde barındırıyor.
Telefonun tanıtım tarihi ise 6 Mart 2021'de tanıtılacağı iddia ediliyor. Ama bu sızıntı ne kadar doğru bilemeyiz. Kısa zaman sonra şirket tarafından resmi olarak duyurulunca öğreneceğiz.
420$ fiyat etiketine sahip olacağı da iddialar arasında yer alıyor.