Seçkin Üye
Arkadaşla 26 eylülde vodafone internet bağlatmıştık ve en fazla 27 veriyordu. Müşteri hizmetleri arıza kaydı oluşturdu ve 3 gün sonra gelip baktılar. Elektrikçinin gelip kabloları düzeltmesi gerek dedi. Elektrikçiye sorduk yeni kablo çekmemiz gerek, en az 500 lira dedi. Tabi biz bunu kabul etmedik. 1 hafta sonra aklıma modemin yerini değiştirebileceğim fikri geldi. Önceden gelmemesinin sebebi interneti kurmaya gelen vatandaşlar içerden bağladıkları için bende içerden bağlamayı bilmediğim için uğraşmadım. Sonra bugün aklıma koydum ben o interneti düzelteceğim. Vdsl kablo, prizdeki kablolara bağladıkları için bende modem kutusunun içinden çıkan telefon kablosuyla denedim. Sonra tek tek odalarda ki prizlere interneti bağladım. İlk aşamada internet uzun bir süre gelmedi. Bende priz kapağını çıkartıp öyle taktım ve 2 dk sonra geldi. Eskisine göre daha iyi veriyordu ama 28 vermişti. Bende diğer odaya taktım orada tam 51mbps internet gördüm upload hızı da 5mbps idi.
Arkadaşlar kısacası başkalarını bekleyip zaman kaybedeceğinize kendiniz sorunu çözmeye odaklanın. Belki de sorun altyapınızdadır. Bunu bahane olarak görebilirsiniz ama kablolar birazcık yamulsa bile acayip bir şekilde hız kaybı olabilir.
Arkadaşlar kısacası başkalarını bekleyip zaman kaybedeceğinize kendiniz sorunu çözmeye odaklanın. Belki de sorun altyapınızdadır. Bunu bahane olarak görebilirsiniz ama kablolar birazcık yamulsa bile acayip bir şekilde hız kaybı olabilir.
Son düzenleme: