Tamamdır kardeşim ayrı bi konu açarım takip et sana zahmettürktelekom bulursan beklerim.
Tabiki kardeşim Bizzat kendim denedim boşuna uğraştırmam kimseyi merak etme . Bi faydamız dokunsun diye yoksa bi çıkarımız yokgerçekten işe yarıyormu acaba
Denendi kardeşim aktif çalışıyor şu andeneyen olursa yazsın, cevredekilere tavsiye ederiz.
ıphonlere olmaz değil mi buDeğerli arkadaşlarım öncelikle herkese iyi akşamlar . Memoryhackers ailesine öncelikle selamlar .
Bu yöntem sadece android cihazlarda oluyor bilginize .
tanım : Vodafone Yanımda Uygulamasının bulunmuş bir açığını sizlerle paylaşmak istedim .
İçerik : Kontörlü hatlarda Haftalık 3 GB ( Kesin ) , Günlük 5 GB ( % 90 ) , Ve şansa kadere olan haftalık 20 GB ve Pass lar ( %30 )
öncelikle Google a Vodafone yanımda 8.4.2 sürümünü yazıp indirin.
vodafone Numaranızı yazın şifrenizi bilmiyorsanız S yazıp 7000 e gönderin ( ücretsiz ) daha sonra kontörlü olanlar için ek paket ala tıklayın . Bu işlemi yaparken bakiyeniz 14 TL altında olmalıdır. Daha sonra Video pass paketi alın 15 TL yazacak ama 0 TL olsa dahi o paketi tanımlayacak sizlere. Haftalık 3 GB hediyesi gelecek ama video pass çalışmayacak .
sonra bu dediğim kontörlü faturalı fark etmez . Eski sürümden çarkı çevire geliyoruz , eski olduğu için 3 blok 5 GB 2 blok 2 GB diğeri de 1 GB olarak gösteriyor. Çarkı iki tur attırıp 5 GB üzerinde durdurun sonra 5 GB da ordan geliyor etti 8 GB . ! .
daha sonra da başka telefondan yeni sürüm Vodafone yanımdaya girin ordan da çarkı çevirebiliyorsunuz . Onuda tersine çevirerek sarı butonun üstünde bırakın yüksek ihtimalle ordanda internet paketigelecektir en az 2 GB . Yani bu yöntemle haftada 10 GB bedava kullanabilirsiniz arkadaşlar . Bu de Memoryhackers ailesine benden hediye olsun
ıphonlere olmaz değil mi bu
Faturasız da haftalık 3 GB garanti geliyor kardeşim . Ama çarkı çevireyim günlük 5 GB yeter dersen faturalı kontörlü fark etmez . Yapamadıysanız yardımcı olayım kardeşim özelden yazın banakardeşimde denedik olmadı veya biz yapamadık faturalı veya faturasız fark ediyormu
Ben teşekkür ederim işiniz görüldüyse ne mutluteşekürler kardeşim
Baştacısın bakacağım bi açık bulursam mutlaka paylaşırım hocamdiğer operatörlerde olursa denerim kankam
Can you speak Turkish please
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?