Vodafone Redbox Port Açmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Prometheus
Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Huawei 4g Router 3 Pro model modemim var ve internette ne kadar arattıysam bulamadım nasıl port açacağımı. Yardımcı olur musunuz ?
(CoD Warzone oynuyorum ve oyunda bazı sıkıntılarımdan dolayı lobilere katılamıyorum. İnternette port açın fln diyorlar ve bir videoda gördüm uuygulamaya çalışıyorum ama bilmediğim için yapamıyorum)
Gerekli sayılar elimde var lütfen yardımcı olur musunuz ?
1611940216829.png

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bendede bu tarz modem var port açılmıyor bunlarda sanırım dostum paralı açma olayı falan varmış müşteri hizmetlerini arıyorum diyorlarki sadece 192.168.1.1 kadar yönlendirebiliyoruz sonrasını bilmiyoruz diyorlar.

RAS
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Superbox ile aynı sistemi kullanıyorlar diye biliyorum. CGN sistemini kullandıkları için port açamazsınız.
Daha açıklayıcı olmak gerekirse. Redbox CGN kullanıyor mu tam olarak bilmiyorum ama %70 ihtimal kullanıyorlardır.
CGN birden fazla kullanıcının aynı ip üzerinden internete erişmesi demektir. Mobil kullanıcılarda aşırı yoğunluk olduğu ve ip yetişmediği için böyle bir sistem kullanıyor baz istasyonları, bu da sizin port açma imkanınızı engelliyor.

Ayrıca Warzone'deki herhangi bi sorunun port açmakla düzeleceğini sanmıyorum dostum. Online bir oyun netice de co-op veya lan üzerinden oynamıyorsun kendi sunucuları var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...